BILIĆ PONOVNO NA KLUPI REPREZENTACIJE? / Hrvatski stručnjak prokomentirao novosti vezane za svoju poziciju

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
24.10.2017.
16:32
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

West Ham je u prošlom kolu pretrpio domaći 0-3 poraz od Brightona nakon kojeg se ponovno aktiviralo pitanje njegove smjene. Alarm u klubu je upaljen, svjestan je toga i sam Bilić bez kojeg su igrači u ponedjeljak održali sastanak. Upitan je hrvatski menadžer, pred kojim su navodno dvije utakmice da spasi i zadrži poziciju na kojoj se nalazi, što o tome zna.

Image
KAOTIČNO STANJE U WEST HAMU: /

Igrači bez Bilića održali krizni sastanak!

Image
KAOTIČNO STANJE U WEST HAMU: /

Igrači bez Bilića održali krizni sastanak!

Po tri boda protiv Spursa

"Upoznat sam s time da su igrači održali sastanak. Prije njega sam razgovarao s Markom Nobleom, dugo smo pričali, a potom su se igrači sastali. Mislim da je to dobro. Situacija je ozbiljna, moramo početi igrati bolje i početi osvajati bodove", kazao je Bilić okrenuvši se informaciji da ima dvije utakmice da spasi posao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potpunosti sam usredotočen i odlučan u namjeri da pobijedimo u sljedećoj utakmici, to je jedini način na koji se stvari mogu okrenuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta sljedeća utakmica donosi ogled protiv Tottenhama, trećeplasirane momčadi Premier lige. Igra se na Wembleyju. Upitan osjeća li pritisak zbog pozicije koju mu klub zauzima na ljestvici, Bilić je zaključio:

"Trojica, četvorica ili petorica menadžera u istoj su poziciji. Mene to tjera da budem još više usredotočen, nikada niti u jednom segmentu života nisam odustao, niti kao igrač, niti kao roditelj, niti kao trener. U teškim vremenima pokušavam biti jak. Jesam li sad u teškoj situaciji? Da, ali me ona ne plaši. Nikada se niti u jednom poslu nisam sakrivao kada je postalo teško, jednostavno to ne želim, čak niti ako su u pitanju stvari za koje nisam odgovoran."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAD želi Bilića

Gledano iz drugog kuta, a ako je vjerovati navodima portala talksport.com, ima i onih koji navijaju za posrtaj Bilića jer bi ga to približio klupi reprezentacije za koju navijaju. Izvor javlja da su za hrvatskog stručnjaka zainteresirani u krovnoj organizaciji nogometa u Sjedinjenim Američkim Državama pri čemu se njegovo ime navodi kao ono koje za preuzimanje izborničke funkcije ima najveće šanse.

SAD se po prvi put od 1986. godine nije plasirao na Svjetsko nogometno prvenstvo što je poslom platio Bruce Arena. U reprezentaciji SAD-a čeka se i smjena generacije budući da su samo devetorica od 23 igrača koje je Arena vodio mlađi od 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo