EMOTIVNI BILIĆ SE POTPUNO RASPAMETIO: / Ovo je moj najponosniji trenutak

Image
Foto: AFP

Četiri od pet pobjeda nogometaši West Hama ostvarili su u gostima. Tako je bilo i danas, u 9. kolu Premier lige kod Crystal Palacea, momčad Slavena Bilića slavila je 3:1.

17.10.2015.
20:22
AFP
VOYO logo

Uspjeh na Selhurst Parku i proboj na četvrto mjesto (nakon pobjede Arsenala), potpuno su oduševili bivšeg hrvatskog izbornika.

Crystal Palace je najteži suparnik, pustite Liverpool i Arsenal

"Stvarno sam ponosan na svoju momčad, ovo je uistinu najponosniji trenutak otkako sam trener West Hama", kazao je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoć kad sam sa suradnicima analizirao suparnika, znali smo da nas čeka najteži suparnik. Rekao sam igračima da nas čeka vrlo teška i čvrsta utakmica. Palace je agresivna i borbena momčad, igraju onako kako trener želi i traći od svoje momčadi. Pustimo Liverpool, Arsenal, od toga se ne živi. Protiv ove momčadi trebate stvarno dobro igrati, vraćati se u obranu. Htjeli smo im reći, poštujemo vas, ali i mi smo dobri", kazao je Bilić nakon utakmice.

'Veselim se utakmici protiv Chelseaja'

"Vjerujem da ćemo nastaviti s pobjedama i na domaćem terenu te da ćemo zadržati ovu formu u gostima", dodao je trener West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu na Upton Park dolazi Chelsea.

"Mourinho je najbolji čovjek za taj klub. Preokrenut će sezonu Chelseaja, a možda već i je, jer su u ovom kolu pobijedili Villu. Veselim se toj utakmici jer ih dočekujemo pri vrhu ljestvice", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo