BILIĆ NA METI KRITIKA: /

"Dosad nije pokazao da momčad pod njim napreduje"

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je donedavno u gotovo idealnoj situaciji na klupi West Hama.

2.12.2015.
12:19
AFP
VOYO logo

No, nakon pobjeda protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja uslijedilo je prilično loše razdoblje. U posljednja četiri kola Premierlige West Ham je osvojio samo dva boda i pao na osmo mjesto ljestvice, a da stvar bude gora, Biliću su se ozlijedila i dva iznimno važna igrača - Dimitri Payet i Diafra Sakho. Malo po malo, javljaju se i prve kritike na rad hrvatskog stručnjaka.

"Mora biti odvažniji"

Charlie Nicholas, nekadašnji napadač Celtica i Arsenala i bivši škotski reprezentativac, smatra da West Ham nije dovoljno napredovao pod Bilićevim vodstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraćam se na poraz West Hama od Bournemoutha kada se vidjelo da postoje problemi u momčadi. Glavni je forma u domaćim utakmicama s obzirom da rezultati na gostovanjima govore sami za sebe. Bivši trener Sam Allardyce je znao pobjeđivati kod kuće, a unatoč tome su mu zviždali. Bilić je dečko iz kluba, ali svejedno mora dati navijačima nešto što će pokazati da momčad napreduje. Mislim da im dosad to nije dao. Postoji pritisak na njega da bude odvažniji", istaknuo je Nicholas koji trenutno radi kao komentator na Sky Sportsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je ove sezone u gostima upisao četiri pobjede, jedan remi i dva poraza, dok su mu pred vlastitim navijačima rezultati znatno slabiji: skupio je dvije pobjede, tri neodlučena ishoda i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo