BILIĆ I WEST HAM PRED NAJVEĆIM IZAZOVOM: / 'Nema straha, nikoga se ne bojimo pa ni njih'

Image

Pred Slavenom Bilićem najveći je izazov proljetnog dijela sezone. West Ham na svom stadionu u ponedjeljak s početkom od 21 sat igra prvenstveni ogled s vodećom momčadi Premier lige Chelseajem.

6.3.2017.
15:19
VOYO logo

Slavio je West Ham u njihovom prošlom susretu u Liga kupu u listopadu prošle godine.

Bilić se na dan utakmice pismom objavljenom na službenoj klupskoj stranici obratio navijačima te je poručio kako će momčad dati sve od sebe kako bi ponovila rezultat s prošlog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, riječ je o potpuno drugačijoj utakmici jer su se obje momčadi od tada dosta poboljšale. Igramo dobro i svjesni smo da moramo igrati na najvišoj razini na oba kraja travnjaka kako bi ostvarili dobar rezultat protiv njih", smatra Bilić i nastavlja.

"Pitali su me bojimo li se Chelseaja, ali naravno da ih se ne bojimo, kao ni ikoga drugog. Nitko od naših igrača ne bi igrao u Premier ligi da osjećaju strah prije utakmice. Tako da strah ne postoji, ali postoji poštovanje spram suparnika. Oni ga i zaslužuju zbog svega što su napravili ove sezone. Zaslužuju respekt više nego ostale momčadi", piše Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašava potom kako protiv vrhunskih momčadi poput Chelseaja plan igre lako propadne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete se pripremiti najbolje što možete, ali u prvih pet minuta sve može propasti. Tako da, poštujemo ih, ali se ne bojimo", naglašava nekadašnji hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A s obzirom na to da je za susret ostao bez Michaila Antonija, dobra je vijest povratak Andyja Carrolla.

"Imamo odličnu momčad i igramo dobro, tako da u utakmicu ulazimo puni samopouzdanja", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo