čačiću dao palac gore / Bilić ekskluzivno za RTL: 'Nismo najbolja reprezentacija na svijetu, ali definitivno smo oduševili nogometnu javnost'

Image
Foto: Screenshot RTL

Ekskluzivni ulaz na treninge kluba, koji je prošle sezone bio hit Premier Lige, dobio je RTL-ov reporter Antonio Vuksanović

21.7.2016.
19:06
Screenshot RTL
VOYO logo

U austrijskom Bad Tatzmansdorfu bio je RTL-ov reporter Antonio Vuksanović koji je pričao sa Slavenom Bilićem. Hrvatski trener prokomentirao je i Europsko prvenstvo u Francuskoj te dao palac gore izborniku i igračima.

Opušteno - kao da nema previše briga na svijetu. Jer Slaven Bilić je u West Hamu kao kod kuće. Do početka prvenstva još su tri tjedna pa se rado sjeti Eura, na kojem je bio stručni komentator. Glavni zaključak nije bajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Euro bio radni Euro - dosta siromašan. Gledao sam skoro sve utakmice i neke od njih sam gledao samo zato što je Euro. Da nije bio Euro, okrenuo bih nešto drugo. Ne znam koliko je to dobro za nogomet", osvrnuo se on.

U svemu tome nelijepome najbolje se snašao Portugal, koji je do trofeja došao i preko Hrvatske. No bivši izbornik je zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ćiro kaže da smo najbolja reprezentacija na svijetu. Nismo mi najbolja reprezentacija niti takva postoji. Igra se na rezultat i to stoji, ali nije zanemarivo ni to da smo u nekim utakmicama pokazali i oduševili nogometnu javnost. Dakle palac gore", kaže Bilić.

Palac gore i za izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba biti zasluženo ako je dobro, a bilo je jako dobro tri četvrtine", dodao je.

Nisu svi hvalili Čačića kao Bilić pa je izbornik nakon Eura s ostalima ušao u medijski rat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natezanja nakon toga, to sam mu i već rekao, da mu ne trebaju. On je na mjestu gdje ne bi trebao se osvrtati na ono što drugi govore", naglasio je Bilić.

Osvrtat će se na Čačića ponovno već u rujnu jer počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Bilić poručuje - ova generacija još nije rekla svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Pjaca će biti bolji, Ćorić, Rog, Vrsaljko će biti bolji... A Luka, Čarli, Raketa, oni će biti u super godinama za dvije godine u Rusiji, samo treba proći kvalifikacije", rekao je.

Pratit će Bilić sve do tada kao trenutačno najbolji hrvatski trener za kormilom premierligaškog West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova priča tek je početak. Ima li istine u tome da Mandžukić dolazi u West Ham? Nastavak intervjua sa Slavenom Bilićem pratite sutra u našoj emisiji RTL Danas!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo