GENERALKA ZA DINAMO: / Bijesni hajdukovci na Pjesnike, Osijek lovi prekid crnog niza

Image

Danas su na rasporedu utakmice četvrtfinala Hrvatskog Kupa u kojima se sastaju Zagreb i Hajduk, te Slaven Belupo i Osijek. Utakmica Dinama i Intera odgođena je.

2.12.2015.
11:09
VOYO logo

Još uvijek se priča o odgodi Kup utakmice Dinama i Intera, odnosno ne odgodi utakmice Zagreba i Hajduka. I dok u Splitu bijesne zbog toga što su Dinamovu utakmicu odgodili, a njihovu nisu, hajdukovci nemaju vremena za prepucavanja sa dinamovcima jer je na redu novi sraz sa Pjesnicima, drugi u samo četiri dana. Ovoga puta, ulog je polufinale Kupa.

Image
OGORČENJE RASTE: /

'Prvenstvo je neregularno, a disciplinski sudac ima nečistu savjest!'

Image
OGORČENJE RASTE: /

'Prvenstvo je neregularno, a disciplinski sudac ima nečistu savjest!'

U ligaškoj utakmici u subotu, Hajduk je s 2:0 slavio protiv Zagreba, no i izgubioGorana Milovića koji je sam sebe eliminirao iz te utakmice i iz ovog dvoboja zbog namjernog crvenog kartona napravljenog kako bi se očistio i mogao konkurirati za sraz sa Dinamom u Maksimiru nadolazeće subote. Ali, u momčad se vraćaju Sušić i Velasquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Zagreb s mislima na Dinamo

"Dobro je imati opciju više jer nas čeka derbi u subotu. Važno je proći, ali i sačuvati što više energije i koncentracije za subotu. Na put ne idu Ohandza, Mujan, Nižić, ali barem je Velasquez tu s nama. Mislim da se ne može staviti na vagu koja je od ove dvije utakmice važnija, iz obje želimo izvući maksimum", kazao je uoči puta u Zagreb Burić kojeg brine umor igrača.

"Ovog ljeta se pokazalo da kad smo igrali u ritmu dvije utakmice tjedno, da nismo imali dovoljno vremena za oporavak. Imamo malo igrača i mogućnosti promjena. Nadam se da ćemo smoći snage odmoriti se", objašnjava Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesnicima se baš i ne pjeva

Zagreb dočekuje utakmicu u ne baš najboljem raspoloženju. Pjesnici su posljednja momčad prvenstva i pobjeda protiv Hajduka bila bi veliki vjetar u leđa za naredne srazove.

Da stvar bude gora, baš prije ovog sraza u Kranjčevićevu odaslana je vijest kako njihov ponajbolji igrač Gabriel Boban na zimu seli u Hajduk. Mediću i društvu nikako nije drago slušati takve priče, pogotovo ne baš prije utakmice s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Siguran sam da ta vijest neće ni za milimetar pomutiti Bobana u igri, dapače. Poznato je da jedino pravim pristupom, pogotovo u takvoj utakmici, igrač učvršćuje svoje pozicije kod onoga tko ga želi dovesti" rekao je Zagrebov trener Dražen Madunović.

Osijek bez pobjede u Koprivnici više od osam godina

Osijek i Slaven Belupo svoju utakmicu četvrtfinala Kupa započet će prije Hajduka i Zagreba, u 15. i 30. Puno je uloga za oba sastava u ovom dvoboju. Osim polufinala Kupa, Osijek želi prekinuti i negativni niz u Koprivnici, gdje je posljednji puta slavio 12. svibnja 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zoran Zekić u ovom dvoboju neće moći računati na nekoliko igrača, što zbog ozljeda, što zbog odmora. Slična je situacija i kod Slaven Belupa. Trener Željko Kopić zbog sitnih ozljeda također ne može računati na neke važne igrače.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo