BIJEG S BRODA KOJI TONE / Guardiola okrenuo leda Bayernu i potpisao s drugim

Vrijeme boravka slavnog spanjolskog trenera Pepa Guardiole u Bayernu blizi se kraju. Stovise, neki mediji tvrde da je Guardiola vec dogovorio suradnju s drugim klubom.

9.5.2015.
18:47
VOYO logo

Nakon teskog 3:0 poraza od Barcelone u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka posve je izvjesno da se Bavarci nece uspjeti plasirati u finale, a doslo je do razdora i u svlacionici.

U javnost je isplivala Guardiolina svada uz rub igralista s nezadovoljnim Thomasom Mullerom, a jos ranije klubu je nastetio odlazak dugogodisnjeg klupskog lijecnika dr. Muller-Wohlfahrta upravo zbog neslaganja sa Spanjolcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BeIN Sport tvrdi da je Guardiola vec isplanirao put bijega iz Munchena, a stvovise navodi se da je vec potpisao ugovor s Manchester Cityjem gdje bi trebao naslijediti Manuela Pellegrinija.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola i dalje ima godinu dana vazeceg ugovora s Bayernom, ali u svjetlu najnovijih dogadaja lako bi moglo doci do prekida suradnje. Guardiola je doveden u Bayern kako bi osvajao ne samo nacionalne, vec i europske naslove, a u drugoj godini zaredom u Munchenu to mu ocito nece poci za rukom.

Koliko ima istine u medijskim nagadanjima pokazat ce vrijeme, a sudbina slavnog trenera trebala bi biti poznata vrlo skoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo