BEZOBRAZAN ISPAD ZLOČESTOG DEČKA BALOTELLIJA: / Ima ružnu teoriju zavjere - 'Da, čudno je da su baš sad prekinuli prvenstvo'

Image
Foto: Profimedia

Pandemija koronavirusa devastirala je Italiju i Vlada je promptno reagirala i obustavila sva sportska događanja

12.3.2020.
20:51
Profimedia
VOYO logo

Zločesti dečko europskog nogometa, Talijan, Mario Balotelli, iznio je, nadamo se u šali, podosta ružnu teoriju zavjere. Naime, robusni napadač smatra kako je talijanska Vlada čekala da Juventus ponovo preuzme prvo mjesto Serie A kako bi prekinula prvenstvo.

Pandemija koronavirusa devastirala je Italiju i Vlada je promptno reagirala i obustavila sva sportska događanja, natjecanja, turnire i prvenstva i to do daljnjeg. Zbog toga se ne zna kada će se i kako prvenstvo dovršiti, pa postoji mogućnost da se prvenstvo zaključi u ovakvom stanju u kakvom jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lazio je prejak. Morali su vratiti Juventus na prvo mjesto pa onda zaustaviti prvenstvo", komentirao je Balotelli odluku o suspendiranju prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Italija najveće žarište i broji najviše oboljelih te bi se kod njih zbog toga suspenzija prvenstva mogla zadržati puno duže nego u ostalim europskim zemljama, njima doista prijeti scenarij prijevremenog završetka i u tom bi slučaju Juventus doista bio prvak, a nalazi se samo na bod od Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo