Španjolska liga / Betis srušio Atletico u Moratinom debiju, Kaliniću tek 15-ak minuta u završnici utakmice

Image
Foto: AP Images

Najbliže izjednačujućem pogotku bio je Antoine Griezmann koji je samo nekoliko minuta nakon Canalesovog gola zatresao stativu

3.2.2019.
18:21
AP Images
VOYO logo

Igrači, navijači, ali i stručno osoblje barcelone mogu slobodno nazdraviti za Betis koji je u Sevilli svladao Atletico Madrid 1:0 te tako poništio njihov jučerašnji "kiks" kod kuće protiv Valencije.

Atletico je imao priliku doći na samo tri boda zaostatka za Kataloncima, ali pitalo se puno toga i momčad Quiguea Setiena. Atletico je u utakmicu ušao bez vrlo važnih igrača Diega Godina i imenjaka mu Coste, a izvan stroja još su uvijek Savić i Koke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetilo se to i na terenu. Atletico je tijekom prvog poluvremena izgledao bezidejno. Alvaro Morata koji je debitirao na mjestu Diega Coste nije se proslavio u svojoj prvoj utakmici. 

No, tragičar je bio Filipe Luis koji je ušao s klupe i skrivio jedanaesterac u 64. minuti utakmice kad je igrao rukom u svom šesnaestercu. Siguran realizator za jedini pogodak na utakmici bio je Canales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbliže izjednačujućem pogotku bio je Antoine Griezmann koji je samo nekoliko minuta nakon Canalesovog gola zatresao stativu.

Nikola Kalinić dobio je nešto više od 15 minuta. u igru je ušao umjesto Angela Corree. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo