BAYERNOVA GARANCIJA GOLOVA: / Želio je otići, no razgovor s Nikom Kovačem promijenio je sve

Image
Foto: AFP

U prošloj sezoni postigao je 41 gol, sad nastavlja gdje je stao

22.8.2018.
9:19
AFP
VOYO logo

Već neko vrijeme govori se i piše da je Robert Lewandowski ispunio sportske ciljeve u minhenskom Bayernu i da mu je želja promijeniti sredinu i okušati se u novim izazovima. Nije niti prijelazni rok nogometaša ovoga ljeta ponudio drugačiju priču, ali nije ponudio niti drugačiji rasplet pa će sjajni poljski napadač i u sezoni koja je je pred početkom u dresu njemačkog prvaka puniti mreže suparnika.

Nije si novi strateg najjače klupske njemačke momčadi Niko Kovač mogao dozvoliti luksuz ostanka bez golgetera kakvih nema mnogo. U prošloj sezoni zabio je Lewandowski 41 gol u 48 odigranih utakmica, u ovoj, u utakmici Kupa i Superkupa, već četiri u samo 162 odigrane minute...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar razgovor

Zna Niko Kovač odakle napadačka snaga njegove momčadi, znao je da mora uvjeriti 30-godišnjaka da je ostanak za njega najbolja opcija i čini se da je dobio zadovoljnog i spremnog igrača na kojeg će se oslanjati u nadolazećim ispitima.

Priznao je Lewandowski u razgovoru za Bild da je razgovarao sa Kovačem, potvrdio da je to bio 'dobar razgovor' koji mu je pomogao u odluci da ostane te da je sad srcem ponovno unutra i da ne razmišlja o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo