BAYERN IZGUBIO U FRANKFURTU: / Bavarci poraženi po treći put ove sezone u Bundesligi, Olmu i društvu se otvorila velika prilika

Image

Eintracht je sada zasjeo na četvrto mjesto s 42 boda, koliko ima i trećeplasirani Wolfsburg. Bayern je na vrhu s 49 bodova, a drugi je RB Leipzig s 44, ali i utakmicom manje

20.2.2021.
18:07
VOYO logo

Nogometaši Eintrachta postali su treća momčad koja je ove sezone uspjela pobijediti Bayern u Bundesligi svladavši Bavarce s 2-1 (2-0) u subotnjoj utakimici 22. kola odigranoj u Frankfurtu.

Image
KOVAČ ODGOVORIO NA VRUĆU PERIŠIĆEVU IZJAVU KAKO JE S NJIM IMAO PROBLEMA: /

'Ja znam kako je bilo s njima'

Image
KOVAČ ODGOVORIO NA VRUĆU PERIŠIĆEVU IZJAVU KAKO JE S NJIM IMAO PROBLEMA: /

'Ja znam kako je bilo s njima'

Kamada je u 12. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a prednost Eintrachta udvostručio je Younes u 31. minuti neobranjivom udarcem u gornji lijevi kut Neuerovih vrata. U 53. minuti je Leroy Sane promiješao obranu Eintrachta i u petercu pronašao Roberta Lewnadowskog koji je lakoćom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, do kraja utakmice domaći su uspjeli sačuvati svoju mrežu i tako stići do pete uzastopne pobjede u Bundesligi kojom je Eintracht zasjeo na četvrto mjesto s 42 boda, koliko ima i trećeplasirani Wolfsburg. Bayern je na vrhu s 49 bodova, a drugi je RB Leipzig s 44, ali i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mainz pobijedio Borussiju

Bayern je, zasada, jedini gost koji u 22. kolu nije došao do pobjede, a za drugo veliko iznenađenje pobrinuo se predzadnji Mainz trijumfom 2-1 na gostovanju u Moenchengladbachu. Onisiwo je goste doveo u vodstvo u 10. minuti. Izjednačio je Stindl u 26. minuti, a sva tri boda Mainzu donio je Stoger u 86. minuti. Mainz ima 17 bodova, samo jedan manje od Herthe i Arminije, ali uz utakmicu više.

Stuttgart je odnio sva tri boda u Koelnu pogotkom Kalajdžića u 49. minuti, a postigao ga je na asistenciju mladog hrvatskog reprezentativca Borne Sose koji je ubacio loptu iz slobodnog udarca. Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Stuttgart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Musa nastupio

Jedan pogodak bio je dovoljan i Unionu za pobjedu u Freiburgu. Berlinska momčad je do njega stigla u 64. minuti, a strijelac je bio Promel. Hrvatski napadač Petar Musa odigrao je posljednje 22 minute u momčadi Uniona.

U subotu (18.30 sati) će još biti odigran rurski derbi u kojem će Schalke gostiti Borussiju Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo