BARCELONIN DIREKTOR SE BOJI BASNOSLOVNE PONUDE ZA MESSIJA: /

'Nemam kristalnu kuglu da bih znao, a stvari su otišle predaleko'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Hoće li PSG ili Manchester City spremiti čudesnu ponudu?

8.3.2018.
14:08
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Barcelonin financijski i direktor strategija Pancho Schroder izjavio je kako ga ne bi iznenadilo da njihovi najveći rivali pokušaju srušiti sve rekorde i otkupiti Lionela Messija za 625 milijuna funti odnosno 700 milijuna eura. Messi je pred kraj 2017. potpisao novi, poboljšani ugovor koji ga veže s Barcelonom do 2021. godine, a koji sadržava u sebi klauzulu sa spomenutom cijenom.

BIVŠI TRENER REALA PRESUDIO: ‘Ronaldo je najbolji igrač svijeta, ali Messi nije čovjek jer kada se sjetim onog magičnog trenutka…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymarova klauzula je bila neučinkovita

"Postavili smo klauzulu za koju mislimo da će biti dovoljna u želji da se Messi umirovi u Barceloni. No, i prošle godine smo se nadali da će klauzula koju smo ugradili u Neymarov ugovor biti dovoljna da ga zadržimo, pa to nije bio slučaj", rekao je Schroder za Sky sports.

Argentinski 30-godišnji genijalac je ove sezone zabio 32 gola u svim natjecanjima, a prešao je brojku od 600 golova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljajući o budućnosti, mislim da su male mogućnosti da Leo ode, no nemam kristalnu kuglu da bih znao. Ovih dana su stvari u svijetu nogometa malo otišle predaleko", zaključio je Schroder očigledno aludiravši na bogati Manchester City ili PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo