BARCELONI JE POTREBNO 124 MILIJUNA EURA: /

Način na koji ih želi zaraditi se neće svidjeti Ivanu Rakitiću

Image
Foto: Profimedia

Priču je objavio ugledni američki sportski medij ESPN

8.10.2019.
19:55
Profimedia
VOYO logo

Aktualni španjolski prvak Barcelona mora zaraditi 124 milijuna eura prodajom igrača do kraja lipnja sljedeće godine kako ne bi riskirala svoju financijsku stabilnost objavio je u utorak američki ESPN.

Navodi se kako u Barceloni taj novac namjeravaju dobiti prodajom Brazilca Philippea Coutinha, koji je trenutno na posudbi u njemačkom Bayernu, i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac za sigurnost čelnika

Iznos od 124 milijuna od prodaje igrača u Barceloni moraju zaraditi kako bi izbjegli ulazak u "crveno" te bi u tom slučaju članovi kluba mogli smijeniti odbor.

Coutinho u ugovoru o posudbi u Bayernu ima otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura, a već se pisalo kako će je Bavarci i iskoristiti nakon ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematičan odnos s trenerom

Što se tiče Rakitića, on se ovog ljeta povezivao s transferom u francuski Paris Saint Germain i engleski Manchester United, no to se nije ostvarilo, a ove sezone ima poprilično loš status u Barceloni, momčadi u kojoj je donedavno bio neizostavni član početnog sastava.

Ove sezone hrvatski reprezentativac je samo jedan put bio u početnom sastavu Barce i navodno se iz tog razloga odnos između njega i trenera Ernesta Valverdea nepovratno pogoršao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo