BARCELONA TJERA PUNO IGRAČA, A MEĐU NJIMA I IVANA RAKITIĆA?: / Sve zbog razočaranja na kraju sezone

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE / AFP

Poraz u finalu Kupa je prelio čašu

27.5.2019.
12:06
AFP, LLUIS GENE / AFP
VOYO logo

Situacija u španjolskom nogometnom velikanu Barceloni daleko je od idilične. Iako je Barca ove sezone osvojila prvenstvo, ali i ispala od Liverpoola nakon velikog preokreta u polufinalu Lige prvaka, a u subotu je izgubila od Valencije u finalu Kupa 2:1.

U ponedjeljak o nezadovoljstvu u Barci pisao je i katalonski list Sport koji tvrdi da je klupsko vodstvo nezadovoljno kadrom i da je već odlučilo koji će igrači otići iz kluba, a među njima je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Za njega misle da će otići jer će Barcelona davati više prilike mladoj nizozemskoj zvijezdi Frenikeju de Jongu koji je doveden iz Ajaxa za 85 milijuna eura i koji će zauzeti Rakitićevu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čistka u svlačionici

Sport navodi kako za Rakitića neće nedostajati ponuda, no ne spominje visinu transfera ili imena zainteresiranih klubova.

Drugi igrači za koje se navodi da će otići iz Barce su Philippe Coutinho, Malcolm, Samuel Umtiti, Jeison Murillo, Kevin-Prince Boateng, Jasper Cillessen, Thomas Vermaelen i Rafinha Alcantara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Philippe Coutinho i Malcom također bi mogli otići

Vodstvo Barcelone jako je razočarano krajem sezone i da bi to izbjegla sljedeće godine namjerava dovesti nove igrače pa se nekih nogometaša, očito, mora riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo