BARCELONA VEĆ SVE DOGOVORILA SA ZVIJEZDOM JUVENTUSA? / Talijani najavljuju veliku razmjenu u koju je uključen i Rakitić

Image
Foto: Profimedia

Već se jako dugo spekulira s Rakitićevom budućnosti i piše da je dokapetan Vatrenih na izlaznim vratima svoje Barcelone

8.5.2020.
9:15
Profimedia
VOYO logo

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić u sljedećem prijelaznom roku mogao bi napustiti redove talijanskog prvaka Juventusa. Prema pisanju Gazzette dello Sport, on je pristao na transfer u Barcelonu, a sada klubovi moraju dogovoriti kako će taj transfer izgledati.

Image
ŠPANJOLCI OTKRILI ZAŠTO SU MESSI I DRUŠTVO PREKO NOĆI ODBACILI RAKITIĆA: /

'To što je napravio, nije se nikome svidjelo'

Image
ŠPANJOLCI OTKRILI ZAŠTO SU MESSI I DRUŠTVO PREKO NOĆI ODBACILI RAKITIĆA: /

'To što je napravio, nije se nikome svidjelo'

Naime, Juve bi htio iskoristiti tu priliku za dovođenje Arthura Mela iz Barce, koji je velika želja trenera Maurizija Sarrija, no Katalonci ga ne žele pustiti i u priču žele uključiti dokapetana Vatrenih Ivana Rakitića ili Čileanca Artura Vidala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta naglašava da će Raketa i Vidal, kada se prvenstvo nastavi, dobiti jako malo prilike za igru kod trenera Quiquea Setiena te ih se zato Barca želi riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesna budućnost

Podsjetimo, već se jako dugo spekulira s Rakitićevom budućnosti i priča da je dokapetan Vatrenih na izlaznim vratima svoje Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije otprilike tjedan dana je katalonski Mundo Deportivo objavio, a brojni engleski mediji prenijeli, vijest da Rakitića želi dovesti slavni trener Jose Mourinho u svoj Tottenham, a Spursi su samo posljednji klub koji se spominje kao sljedeća destinacija hrvatskog reprezentativca.

Želi biti tamo gdje ga 'vole, poštuju i trebaju'

Španjolski prvoligaši Villarreal i Sevilla poručili su u kako bi voljeli vidjeti Rakitića u svojoj momčadi, a puno se pisalo o interesu još jednog španjolskog prvoligaša Atletico Madrida, no i Raktea je i dalje čvrsto vezan za Barcu iako je i sam svjestan svoje situacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam kakvo je stanje i koji je status, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje”, rekao je nedavno.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo