BARCA NE ODUSTAJE: / Evo sto hrvatska zvijezda misli o interesu slavnog kluba

Iznimno je razocaran bio Mateo Kovacic poslije poraza svoga Intera u velikom derbiju talijanske Serije A. Nerazzurri su u 36.

17.5.2015.
14:46
VOYO logo

Do kraja je, medutim, finalist Lige prvaka preokrenuo pogocima Claudija Marchisija i Alvara Morate, a Kovacic je nakon dvoboja priznao da su on i suigraci primili golove "poput djece".

"Ovaj poraz boli jer smo sveukupno odigrali dobru utakmicu, a onda napravili previse pogresaka. Golove smo primili kao djeca i to je nas problem. Nismo bili dovoljno odlucni da zakljucimo utakmicu nakon sto smo poveli, a Juventus je pobjednicka momcad i logicno je da se borio do kraja", rekao je Kovacic talijanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskog je veznjaka u subotu ponovno gledao Ariedo Braida, posebni Barcelonin savjetnik za transfere. Bivsi sportski direktor Milana prije nekoliko je dana javno priznao da je Kovacic zanimljiv katalonskom klubu, a sto o potencijalnoj selidbi na Camp Nou misli bivsi nogometas Dinama?

"Sretan sam u Interu. Tesko mi je razgovarati o trzistu jer to nije pitanje za mene", kratak je bio 21-godisnji hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo