BAD BLUE BOYSI NA NAJPROMETNIJIM ZAGREBAČKIM ULICAMA POSTAVILI TRANSPARENTE I POSLALI PORUKU: / 'Lopovi odlazite!'

Image
Foto: Facebook/KND Bad Blue Boys Zagreb

Burna reakcija na zagrebačkim ulicama

10.6.2019.
15:50
Facebook/KND Bad Blue Boys Zagreb
VOYO logo

Članovi navijačke skupine Dinama Bad Blue Boysi u ponedjeljak su na više lokacija u Zagrebu postavili transparente s natpisom "Lopovi odlazite" , a njihov postupak događa se kad su braća Mamić, Zoran i Zdravko, ponovno privukli pažnju javnosti. https://www.facebook.com/KNDBBBZG/photos/ms.c.eJw1yskNADAIA7CNqnAE0v0X64PytGSJ8IpLa0bV0bhN6QiuS4Qa~;p0539Yc4wGFphAX.bps.a.885026225175383/885026395175366/?type=3&theater

Braća Mamić nepravomoćno su osuđena zbog izvlačenja novca iz Dinama, a Zoran se u srijedu, na sveopće negodovanje javnosti se vratio u Dinamo na poziciju sportskog direktora. Zdravko je već duže u Bosni i Hercegovini, kamo je otišao na dan donošenja presude u tom postupku i sam je od tada više puta istaknuo da se ne namjerava vratiti u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su transparente istaknuli na najprometnijim mjestima u Zagrebu te ih je zasigurno veliki broj građana Zagreba primijetio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak Zorana Mamića, koji je lani na Županijskom sudu u Osijeku nepravomoćno osuđen da je zajedno s bratom Zdravkom, Damirom Vrbanovićem i Milanom Pernarom iz GNK Dinama izvukako 116 milijuna kuna putem transfera hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Dejana Lovrena, te da su oštetili državni proračun za 12,2 milijuna kuna neobračunatog poreza izazvala je burne reakcije među navijačkim pukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo