BOMBA IZ LONDONA / Arsenal ozbiljno zagrizao za Josipa Šutala, prvi kontakt s Dinamom već je ostvaren

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Josip Šutalo blizu je velikog transfera u Arsenal! Prvi kontakt između klubova već je ostvaren, čeka se samo službena ponuda.

21.4.2023.
13:59
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kako saznaju 24sata, u Maksimiru su u srijedu saznali kako Topnici već ovog ljeta žele svoje redove osnažiti hrvatskim reprezentativcem i standardnim braničem Dinama. Službene ponude još nema, ali predstavnici Arsenala su se već javili u Maksimir, čelnicima Modrih jasno dali do znanja kako su zainteresirani za 23-godišnjeg stopera. I sad kreću pregovori...

Image
ZLATNI DEČKO DINAMA /

Josip Šutalo: 'Igor Bišćan je unio novu energiju, svi smo živnuli'

Image
ZLATNI DEČKO DINAMA /

Josip Šutalo: 'Igor Bišćan je unio novu energiju, svi smo živnuli'

Dinamo se već dulje vrijeme priprema na odlazak Josipa Šutala, tako da interes Arsenala za njihovim igračem nikoga u Maksimiru nije iznenadio. Zagrepčani za svog nogometaša žele prihoditi 20-ak milijuna eura, a čini se kako je Arsenal spreman (uz razne bonuse) platiti takav novac za Dinamovog braniča. Jasno, tu će biti i malo cjenkanja, raznog nadmudrivanja, ali obje će strane sve brzo riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Bišćana

U Dinamu neće dugo čekati, već su krenuli u potragu za novim stoperskim rješenjima. Sasvim je jasno kako će Dinamovu svlačionicu na ljeto napustiti iskusni Kevin Theophile, a kako su još na zimu otišli Emir Dilaver i Rasmus Lauritsen, Igor Bišćan se neočekivano našao u velikim problemima.

Zagrepčani će sljedeće sezone na stoperskim pozicijama imati Dinu Perića (potpisao novi ugovor), oporavljenog Boška Šutala i Maura Perkovića koji se pak posljednjih tjedana u početnom sastavu Modrih udomaćio na poziciji lijevog beka. Tu su i mladi juniori Moreno Živković i Jakov Gurlica, ali treba vidjeti koliko će se Igor Bišćan u pohodu na Europu osloniti na dva tako mlada braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Arsenal sljedećih će dana intenzivirati pregovore oko 23-godišnjeg braniča, sasvim je jasno kako i u Arsenalu što prije žele zaključiti cijelu priču, osigurati si kvalitetnog braniča za budućnost. Josip Šutalo pak nimalo ne dvoji, njega odlazak među "topnike" strašno intrigira, praktički svaki hrvatski nogometaš sanja odlazak u Premier ligu, pa tako i on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo