ASTON VILLA JE HIT / Arsenal doživio poraz od bivšeg trenera: Njemački derbi završen festivalom pogodaka

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Aston Ville nastavili su svoju bajkovitu sezonu u Premier ligi, oni su u susretu 16. kola na svom Villa Parku svladali Arsenal sa 1-0 (1-0) te se tako primakli na samo dva boda zaostatka od vodećeg Liverpoola.

9.12.2023.
20:42
Profimedia
VOYO logo

Tri dana nakon što je na istom mjestu svladala prvaka Manchester City s minimalnih 1-0, Villa je na čelu s Unaijem Emeryjem istim rezultatom nadigrala i doprvaka Arsenal za svoju 15. uzastopnu domaću pobjedu.

Image
SERIA A /

Pašalić igrao do 87., Atalanta golom u petoj minuti sudačke nadoknade srušila Milan

Image
SERIA A /

Pašalić igrao do 87., Atalanta golom u petoj minuti sudačke nadoknade srušila Milan

Strijelac jedinog gola bio je McGinn već u 7. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred sam kraj utakmice Havertz je uspio poslati loptu u domaću mrežu, ali sudac Gillett je poništio pogodak zbog igranja rukom. Na snimci se vidi kako su rukom igrali i Havertz i branič domaćih Cash, a nakon dugotrajne provjere putem VAR-a procijenjeno je kako je prvi rukom ipak igrao Havertz.

Treća Aston Villa sada ima 35 bodova, jedan manje od drugog Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig pobijedio Dortmund

Veliku pobjedu ostvarili su nogometaši RB Leipziga koji su u 14. kolu njemačke Bundeslige slavili s 3-2 na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Domaća momčad je od 15. minute ostala s igračem manje, jer je isključen stoper Mats Hummels, zbog prekršaja nad Opendom u izglednoj situaciji za pogodak. Momčad iz Leipziga je brojčanu prednost iskoristila u 32. minuti, ali je pogodak postigao domaći branič Ramy Bensebaini skrenuvši loptu glavom u vlastitu mrežu. U zadnjim trenucima prvog poluvremena Niklas Suele je postigao izjednačujući pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanac Christoph Baungartner je u 54. minuti ponovno doveo goste u vodstvo. Posljednja dva gola na utakmici postignuta su u sučevom dodatku. Prvo je Danac Yussuf Poulsen u prvoj minuti pogodio za 3-1, a poraz domaće momčadi je dvije minute poslije ublažio Niclas Fuellkrug.

RB Leipzig je devetom pobjedom došao do 29 bodova te je napravio četiri boda razlike u odnosu na Borussiju koja je ostala na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počelo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo