ARMADA NASTAVLJA SVOJU BITKU PROTIV BIŠĆANA: / Novi trener pred debijem na Rujevici dobio novi 'šamar' od navijača

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatsko nogometno prvenstvo u 13. kolu po prvi put dovodi Bišćana na Rujevicu

5.11.2018.
13:52
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke i Rudeša započet će u 20 sati utakmicu 13. kola hrvatskog nogometnog prvenstva, a taj ogled bit će i prvi za Rijekinog trenera Igora Bišćana na Rujevici.

Rijeka se prd svoju publiku vraća nakon 37 dana izbivanja, preciznije posljednji ligaški ogled ta je momčad kod kuće odigrala protiv Slaven Belupa (0-0). Utakmica će ujedno biti debitantska za trenera Igora Bišćana u domaćem dvorištu, premda, uzme li se u obzir stav navijačke skupine Armada, baš ništa prijateljskog ondje neće doživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojkot se nastavlja

Neće Rijekina navijačka skupina organizirano navijati tijekom ogleda protiv Rudeša što je njihov vid protesta na odabir Bišćana kao prvog trenera momčadi. Ne slaže se Armada se potezom Uprave kluba koja je u Bišćanu prepoznala idealnog nasljednika Matjaža Keka, a sve zbog gestikulacije koje je Bišćan u igračkim danima, braneći i boje Dinama, uputio toj navijačkoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika nije pomogla, bojkot se nastavlja.

"Obavještavamo sve naše članove da danas neće biti organiziranog navijanja na utakmici sa Rudešom, te da se prosvjed šutnjom nastavlja sve do odlaska Renata Pilipovića i Igora Bišćana! SAMI PROTIV SVIH!", poručili su iz Armade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo