napeto na rujevici / Armada nastavlja bojkot, Bišćan im poručio: 'Nije bitno kako će me navijači primiti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Nije bitno kako ću ja biti primljen, najbitnije je da igrači osjete podršku. Volio bih da publika osjeti trenutak da su igrači odlučili promijeniti negativan trend'

3.11.2018.
14:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na Facebook stranici navijača Rijeke, Armade, objavljen je poziv članovima da se u ponedjeljak od 18 sati okupe u klupskim prostorijama radi zajedničkog gledanja utakmice nogometaša Rijeke i Rudeša, koja se dva sata kasnije igra na Rujevici. 

Ta obavijest ne znači da Armada neće biti na Rujevici, kako su za Novi list pojasnili iz vodstva KN Armada. To se odnosi isključivo na navijače koji imaju zabrane ili iz nekog drugog razloga ne mogu na stadion. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ostali pozvani su na sjever Rujevice gdje se mogu pridružiti prosvjedu šutnjom u znak neslaganja s odlukom klupskog vodstva da kormilo prve momčadi povjeri Igoru Bišćanu i njegovu pomoćniku Renatu Pilipoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Igor Bišćan debitirat će na klupi Rijeke pred domaćom publikom u potrazi za novim važnim bodovima. Da simbolika bude potpuna, Bišćan će debitirati protiv svojeg bivšeg kluba.

"Jako bitna utakmica, iako možda javnost i navijači smatraju da će biti lagano i da je to formalnost s obzirom na situaciju kod protivnika. Moramo biti svjesni da nas čeka zahtjevna utakmica. Protivnik nema što izgubiti u ovoj utakmici, može igrati rasterećeno... Mi se dižemo i moramo nastaviti u tom smjeru", rekao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još se uvijek nismo posložili i nismo se dignuli na nivo na kojem mislim da možemo biti. Morat ćemo igrati na karakter, trenutak i disciplinu te tako ostvariti rezultate dok se približimo nekakvom optimumu do kojeg imamo prostora. Onda ćemo moći skupiti karakter, mentalitet i kvalitetu i onda ćemo igrati bolji nogomet", rekao je Bišćan, koji je odgovorio na pitanje o prvoj utakmici pred riječkom publikom.

"Nije bitno kako ću ja biti primljen, najbitnije je da igrači osjete podršku. Volio bih da publika osjeti trenutak da su igrači odlučili promijeniti negativan trend i da će uložiti maksimalan trud", ustvrdio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo