riječani u neizvjesnosti / Armada mu okrenula leđa: Damir Mišković daje ostavku i odlazi iz hrvatskog nogometa?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zbog zdravstvenih problema riječki gazda je izvan grada i zasad se nije oglasio po pitanju podrške za predsjedničku kandidaturu u HNS-u, no njegov sastanak s Mamićem, smatraju mnogi, puno toga govori

4.12.2017.
13:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Duboka kriza potresa aktualnog hrvatskog prvaka s Rujevice. Riječani su se praktički već oprostili od naslova, a svakodnevno na površinu isplivaju novi problemi. 

Tako Novi list piše kako bi predsjednik kluba Damir Mišković mogao podnijeti ostavku na sve funkcije i povući se iz nogometa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriza u klubu s Kvarnera na vrhuncu je. Rijeka je u posljednih sedam kola osvojila mizerna četiri boda - doista poražavajuće za momčad prvaka, a poraz protiv Hajduka na Rujevici u prošlom kolu bila je kap koja je prelila čašu. 

U posljednjih nekoliko dana Miškovića je osudila i Armada, što je posljedica njegovog sastanka sa Zdravkom Mamićem i to nakon izjava kako u hrvatskom nogometu 'stvari zbog ljudi na čelu ne funkcioniraju najbolje i kako sve polako ide prema amaterizmu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog zdravstvenih problema riječki gazda je izvan grada i zasad se nije oglasio po pitanju podrške za predsjedničku kandidaturu u HNS-u, no njegov sastanak s Mamićem, smatraju mnogi, puno toga govori. 

Armada je tijekom utakmice s Hajdukom na stadion pokušala unijeti transparent usmjeren protiv Miškovića, no policija je zbog mjera sigurnosti zabranila njegov unos. Armada je tako uspjela istaknuti samo dio poruke koju je namjeravala uputiti Miškoviću. Na oduzetom transparentu navodno je pisalo: "Naša tolerancija ima granicu, došao si pred zadnju stanicu", te "Od**bi mafiju!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Damir Mišković iza sebe ima tri nogometna središta (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska županija), njegovi glasovi vjerojatno će biti ključni u procesu izbora novog predsjednika HNS-a. Sve djeluje kao da se Mišković našao između dvije unakrsne vatre, one Zdravka Mamića i one vlastitih navijača, pa je lako moguće da je odlučio dići ruke od svega, piše Novi list. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo