ARMADA BOJKOTIRA VATRENE! Riječani poslali opaku poruku: / 'Igrači bez m*da, morala i pamćenja, izbornici marionete...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom posljednje su dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

4.10.2017.
18:10
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Ante Čačić u velikim problemima dočekuje susrete s Finskom na Rujevici i Ukrajinom u Kijevu.

Cijeli je niz ozlijeđenih igrača na koje ne može računati. Posebno je ozljedama pogođena obrana jer nisu spremni Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Tin Jedvaj i Borna Barišić. Uz njih tu je i Nikola Kalinić te Mateo Kovačić, dok Milan Badelj zbog žutih kartona propušta Finsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to znači da će Vatrenima na Rujevici prijeko biti potrebna podrška navijača, a moglo bi se dogoditi da ona izostane. Naime, Armada je na svoj Facebook stranici objavila da nema namjeru navijati.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DAN BEZ KIŠE - TRENING VIŠE: Čačić iskoristio lijep dan, Vatreni morali trenirati i prijepodne

Image

DAN BEZ KIŠE - TRENING VIŠE: Čačić iskoristio lijep dan, Vatreni morali trenirati i prijepodne

"Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog ARMADA nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije - bez ARMADE na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se prvotno trebala igrati u Osijeku, ali je HNS promijenio osluku zbog straha od vremenskih neprilika zbog čega bi bilo ugroženo odigravanje susreta. Naime, travnjak u Gradskom vrtu u daleko je lošiji nego onaj na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo