ARGENTINSKI MEDIJI RAZAPELI GAUČOSE: / Protivnik Vatrenih na neviđenom stupu srama! 'Katastrofa, debakl, sramota, poniženje, panika...'

Image
Foto: Screenshot Ole/Screenshot You Tube

Argentinski mediji o debaklu u Madridu uglavnom koriste riječi poput 'katastrofa', 'potučeni do koljena', 'debakl', 'sramota', 'poniženje', 'panika', 'alarm'

29.3.2018.
9:22
Screenshot Ole/Screenshot You Tube
VOYO logo

Još uvijek se ne stišavaju dojmovi katastrofalnog rezultata Argentine protiv Španjolske u utorak navečer na stadionu Wanda Metropolitano. Protivnik Hrvatske u skupini D na Mundijalu doživio je debakl od Furije izgubivši 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠPANJOLSKA – ARGENTINA 6-1: Furija posramila jednog od favorita SP-a, poraz upisala i Nigerija

Ponajbolji nogometaš svijeta , a argentinski mediji razapeli su nogometaše izbornika Jorgea Sampaolija.

Image
MESSI NIJE MOGAO GLEDATI SRAMOĆENJE ARGENTINE: /

Zvijezdi Barcelone bilo je dosta predstave suigrača

Image
MESSI NIJE MOGAO GLEDATI SRAMOĆENJE ARGENTINE: /

Zvijezdi Barcelone bilo je dosta predstave suigrača

Sportske novine Ole pišu kako argentinski mediji u izvještajima i osvrtima o utakmici u Madridu uglavnom koriste riječi poput "katastrofa", "potučeni do koljena", "debakl", "sramota", "panika", "alarm".... Naslovnice vrište na račun debakla, teško itko u Argentini može shvatiti da su njihovi ljubimci, jedni od najvećih favorita za naslov prvaka svijeta na Mundijalu, izgledali tako jalovo, nemoćno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Novine iz glavnog argentinskog grada Buenos Airesa Clarin analizirali su momčad po igračima koji su u krugu kandidata za odlazak na SP i crveno svijetlo za uzbunu upaljeno je za Higuaina, Mascherana, Roju, Ramiroa Funesa Morija i Angela di Mariju.

Image

Žuto svijetlo dano je igračima poput Messija,Caballeroa, Martíneza, Bustosa, Cristiana Pavóna, dok su zeleno svijetlo za prolaz i nastup na SP-u dobili strijelac protiv Španjolske Otamendi, Manuel Lanzini, Maximiliano Meza, Sergio Agüero i Paulo Dybala, koji nije igrao protiv Španjolske, odnosno koji nije uopće niti dobio poziv izbornika za ovu reprezentativnu akciju, isto kao niti Mauro Icardi, a oboje trpaju mreže i ove godine u dresu Juventusa, odnosno Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cronica, novine koje su smještene također u Buenos Airesu, na naslovnici svoga izdanja jasno su dali do znanja što misle o predstavi argentinskih nogometaša protiv Isca i društva.

Image

"Poniženje u Madridu 6-1". Ovo je povijesni poraz za Argentinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diario Popular, nadalje, piše:

"Bila je to katastrofa u Madridu. Messi nije mogao gledao kako njegovi suigrači doživljavaju poniženje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

The Nacion, također, u svojim pisanjima o Argentini koristi riječi poput poniženja...

Image

"Upaljen je alarm za uzbunu 78 dana prije početka turnira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Voz del Interior na naslovnici svog izdanja donio je tekst pod naslovom "Demolirani" uz fotografiju utučenih Higuaina i društva.

Image
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo