ARGENTINA PROTIV HRVATSKE U OVOJ POSTAVI: / Messi je, jasno, u prvih jedanaest, ali neke zvijezde preseljene su na klupu

Image
Foto: AFP

Hrvatska i Argentina igraju u četvrtak s početkom u 20 sati

19.6.2018.
21:22
AFP
VOYO logo

Argentinska nogometna reprezentacija pretrpjet će promjene za utakmicu protiv Hrvatske u drugom kolu skupine D Svjetskog prvenstva, dakle i promijeniti izgled u odnosu na susret s Islandom u kojem su remizirali 1-1.

Tvrde to iz ESPN-a nakon viđenog na treningu južnoameričke reprezentacije pred susret protiv lidera grupe. Jorge Sampaoli tako je uvježbavao taktički drugačije posloženu momčad s trojicom u zadnjoj liniji (Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi i Nicolas Tagliafico) iz koje je ispao Marcos Rojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria van, Pavon unutra

Dodaje se da Lucas Biglia i Angel Di Maria ispadaju iz startne postave. Umjesto Biglije protiv Hrvatske će od prve minute zaigrati Marcos Acuna koji je na treningu zauzeo poziciju lijevog krila. Umjesto Di Marije od prve će minute u postavi biti Cristian Pavon. Javier Mascherano ostaje na poziciji defanzivnog veznjaka dok će uz njega biti Eduardo Salvio.

Lionel Messi, Willy Caballero, Maximiliano Meza i Sergio Agüero očekuju se od prve minute na travnjaku protiv lidera ljestvice skupine D.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo