ARGENTINA KIKSALA BEZ MESSIJA: / Neymar i Suarez zabili u slavljima svojih reprezentacija

Image

Brazilska nogometna reprezentacija slavila je protiv Kolumbije 2-1 pobjedu u utakmici igranoj u noći na srijedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

7.9.2016.
8:08
VOYO logo

Sa 15 osvojenih bodova iz osam odigranih utakmica kvalifikacija u Južnoj Americi Brazil se sada nalazi na drugom mjestu poretka, odmah do Urugvaja koji ima bod više, a koji je prednost potvrdio 4-0 pobjedom protiv Paragvaja uz dva gola Edinsona Cavanija, te po jednim Luisa Suareza (asistirao kod oba Cavanijeva gola) i Cristiana Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je do pobjede došao na Neymarov pogon budući da je Barcelonin napadač u 2. minuti iz kuta asistirao Mirandi za pogodak i uvodno vodstvo, a potom u 74. i donio Brazilu pobjedu nakon što je Marquinhos golom u vlastitu mrežu izjednačio rezultat. Zanimljivo, nogometaši Kolumbije nisu uputili niti jedan udarac u okvir brazilskog gola i prva su reprezentacija na ovim kvalifikacijama za odlazak u Rusiju 2018. godine koja je odigrala tako loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je Brazilu prepustila drugo mjesto ljestvice kiksom kod posljednjeplasirane Venezuele koja je favoriziranu momčad čak i držala u nokdaunu uživajući 2-0 prednost nakon krasnog gola Juanpija i Josefa Martineza koji je pogodio za povećanje vodstva. Bez Lionela Messija u svojim redovima Argentina ipak stigla do boda nakon što su se na listu strijelaca upisali Lucas Pratto i Nicolas Otamendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i da su Čile i Bolivija odigrali susret bez pogodaka, odnosno da je Peru s 2-1 bio bolji od Ekvadora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo