REBIĆ PREKINUO ŠUTNJU / Hrvat se oglasio nakon šest tjedana, objavio dvije fotografije i pored njih napisao samo jednu riječ

Image
Foto: Profimedia

Prema njegovoj objavi može se zaključiti da je u potpunosti usredotočen na treninge i Milan

30.9.2021.
20:16
Profimedia
VOYO logo

Ante Rebić rijetko se kad oglašava na društvenim mrežama. Nekoliko puta već je ugasio profil na Instagramu pa ih opet aktivirao. Posljednji put to se dogodilo nakon Eura kada je indirektno kritizirao izbornika Zlatka Dalić te stručne komentatore Europskog prvenstva u hrvatskim medijima, Roberta Prosinečkog, Gorana Vlaovića i Antona Samovojsku.

Image
ZLATAN SE OGLASIO /

Ibrahimović poslao Rebiću urnebesnu poruku na hrvatskom, ovo mogu samo njih dvojica izvesti

Image
ZLATAN SE OGLASIO /

Ibrahimović poslao Rebiću urnebesnu poruku na hrvatskom, ovo mogu samo njih dvojica izvesti

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine govno (stavio je emoji. op.a.). Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu", poručio je svojevremeno Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesec dana nakn toga nije ga bilo na Instagramu, a kada se vratio objavljivao je postove na kapaljku. Najnovije njegovo obraćanje fanovima stiglo je ovog četvrtka, nakon šest tjedana šutnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je fotografiju s treninga Milana i velikim slovima napisao riječ fokus uz nogometnu loptu i boksačku rukavicu.

Rebić je ovog tjedna došao u središte pozornosti nakon što je napao suca tijekom susreta Milana i Atletico Madrida. Rebić je, kad je Kessie dobio drugi žuti karton, totalno izgubio kontrolu nakon što je njegovog suigrača Čakir poslao u svlačionicu. Rebić ga je napao, počeo mu se unositi u lice, a tko zna što bi sve bilo da ga suigrači nisu zaustavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije pak Zlatan Ibrahimović mu je preko Instagrama poslao poruku. Objavio je Zlatan na svom Insta Storyju sliku, koju je popratio pjesmom pjesmu Nade Topčagić 'Jutro je', na kojoj drži Rebića za ruku te je napisao na hrvatskom da je sve pod kontrolom i da je tata tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo