ANTE GA NIJE VOLIO: / 'Izbornik ima svoje viđenje, ja imam svoj put. Iskreno, meni je ovako super'

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Jedna od najspominjanijih figura u hrvatskom nogometu posljednjih je tjedana Mario Pašalić (22).

11.4.2017.
9:27
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Izbornik Ante Čačić bio je na meti mnogih kritika kada je prošli mjesec izostavio Pašalića s popisa za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine i prijateljsku protiv Estonije. Uputio mu je pretpoziv, ali nije ga aktivirao čak ni kada je dao odmor većem broju igrača uoči puta u Tallinn.

Image
NOVA PORUKA ČAČIĆU IZ MILANA: /

Izbornik Vatrenih ga ignorira, a on 'trpa' po Italiji

Image
NOVA PORUKA ČAČIĆU IZ MILANA: /

Izbornik Vatrenih ga ignorira, a on 'trpa' po Italiji

'Ima vremena'

Mladi veznjak igra sjajno ove sezone u dresu Milana i velik dio javnosti smatra da je zaslužio mjesto među Vatrenima. Čačić je ipak tvrdu u svome uvjerenjeu da ima dovoljno igrača u veznom redu i da mu nekadašnji hajdukovac nije potreban. Pašalić je na izostanak poziva odgovorio još boljim igrama pa je u posljednja dva kola Serije A dvaput bio strijelac - u remiju protiv Pescare (1-1) i u pobjedi protiv Palerma (4-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik ima svoje viđenje, ja imam svoj put. Meni je najiskrenije ovako super. Evo zabijam već u trećoj od top 5 liga. Ja imam svoj put tako da što god bilo, ima vremena", rekao je Pašalić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će reći Chelsea?

Ovo je treća sezona kako Chelsea šalje našeg nogometaša na posudbu, prije Italije je bio u Španjolskoj (Elche) i Francuskoj (Monaco). Kakva će mu biti sudbina sljedeće sezone, još uvijek ne zna: opcija je i ostanak u Milanu koji prolazi kroz promjenu vlasničke strukture i povratak u Chelsea.

"Teško je sada govoriti, čeka što će ovdje biti s tim Kinezima pa se čeka Chelsea i njegovi planovi. Ako postoji zainteresiranost s obje strane, a naravno da postoji volja s moje strane, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone", zaključio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo