[ANKETA] VLAŠIĆ ILI RAKITIĆ, PETKOVIĆ ILI KRAMARIĆ? / Pitamo vas tko bi ubuduće trebao igrati u udarnoj postavi Hrvatske

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pitamo vas koga biste željeli ubuduće gledati u prvom sastavu Hrvatske. Jeste li za povratak na staru igru s Rakitićem u sredini umjesto Vlašića?

8.9.2019.
13:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon strašne prezentacije moći na stadionu Anton Malatinsky u Trnavi nalazi se točno tamo gdje bi trebala biti - u vrhu ljestvice svoje kvalifikacijske skupine.

S jednakim brojem bodova kao Mađari najavili su Vatreni borbu za sam vrh, a s igrom kakvu su pokazali protiv Slovačke pred punim stadionom ne bi trebalo biti problema s ostvarivanjem tog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostajalo je vjere prije ulaska u trnavsku avanturu. S onim neugodnim porazom protiv Mađarske u mislima, nismo baš vjerovali Dalićevoj osakaćenoj momčadi. Pričalo se više o vanterenskim aktivnostima - izostanci i glasine o lošoj atmosferi u svlačionici stvarali su sumnju i strahove koji kao da su nestali kad je lopta krenula s centra.

Image
HRVATSKI NAVIJAČI U SLOVAČKOJ MALOM DJETETU PJEVALI USPAVANKU: /

Ova snimka zasigurno će obići svijet

Image
HRVATSKI NAVIJAČI U SLOVAČKOJ MALOM DJETETU PJEVALI USPAVANKU: /

Ova snimka zasigurno će obići svijet

Heroji iz sjene

Nije se sekundar na satu okrenuo nijednom oko svoje osi, a već je u akciji bio Nikola Vlašić, došao je nekako u poziciju za udarac i tukao po golu Dubravke koji je imao problema s tom loptom, kao da nije očekivao da će Hrvatska već zaprijetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je udarac Nikole Vlašića na početku prvog dijela bio samo uvertira u krunu njegovog odličnog nastupa u posljednjim sekundama drugog dijela. Iz slične pozicije tukao je, no ovaj put Dubravka nije mogao do te lopte i sve se otvorilo za Hrvatsku za koju nitko nije vjerovao da može odigrati utakmicu u toliko visokom tempu, s toliko šansi i udaraca na gol.

Baš kao i Vlašić, zasjao je na velikoj sceni napadač Dinama Bruno Petković. odbijali su se od "nježnog bizona" slovački braniči kao čunjići, a kad ih nije mogao na snagu izdominirati, lomio ih je driblinzima koje nisu očekivali ni u najluđim snovima. Također je svoj sjajan nastup okrinunio golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

06.09.2019., stadion Anton Malatinsky, Trnava, Slovacka - Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 4. kolo, Slovacka - Hrvatska. Bruno Petkovic, Robert Mak Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Tko je prošlost, a tko budućnost?

Zlatko Dalić iz brojnih izostanaka i potenciranja negativne atmosfere stvorio je nešto novo, možda čak i pronašao dobitnu kombinaciju za nastavak kvalifikacija. Igrači koji se vrate morat će se izboriti za svoje mjesto u momčadi nakon dobrih predstava dvojca Vlašić-Petković koji je dočekao svoju priliku i zasjao kad je naviše trebalo.

Zato pitamo vas koga biste željeli ubuduće gledati u prvom sastavu Hrvatske. Jeste li za povratak na staru igru s Rakitićem u sredini umjesto Vlašića? Je li Kramarić još uvijek prvi hrvatski napadač? Ili ima mjesta za sve njih? Svoje mišljenje izrazite u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo