Legenda Reala / Ancelotti presudio sagu o novom ugovoru: 'Luka Modrić završiti će karijeru ovdje u Real Madridu'

Image
Foto: profimedia.hr

Poznato je kako bi Modrić htio potpisati ugovor u trajanju od dvije godine, a Real bi bio pomalo lud da ne pristane na te uvjete.

16.4.2022.
15:10
profimedia.hr
VOYO logo

I s 36 godina Luka Modrić najbolji je hrvatski nogometaš, kao i ponajbolji igrač Real Madrida koji uvjerljivo vodi španjolsko prvenstvo i nalazi se u polufinalu Lige prvaka. 

Posljednjih mjeseci dosta se priča o ugovoru hrvatskog igrača. Naime, Modriću ističe ugovor s Realom na kraju sezone, a za sada nije postignut novi dogovor. Situaciju je komentirao i trener Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić će završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada će se to dogoditi, ali to žele i klub i Luka. Neće biti problema s obnovom ugovora. Modrić se jako brine o sebi, u karijeri nije imao većih ozljeda i to mu jako pomaže."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako bi Modrić htio potpisati ugovor u trajanju od dvije godine, a s obzirom na to da se i dalje radi o jednom od najboljih veznjaka na svijetu, Real bi bio pomalo lud da ne pristane na te uvjete.

"Trenirao sam nogometnu legendu, Paola Maldinija, koji je osvojio Ligu prvaka kao 40-godišnjak. Ako bih Modrića morao usporediti s nekim, bio bi to Maldini. Zbog njihove kvalitete, ozbiljnosti, shvaćanja nogometa, legende su," rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo