ALLEGRI KOMENTIRAO ODLAZAK JEDNOG OD NAJVJERNIJIH: / Osvrnuo se i na potencijalni povratak Pogbe u Torino

Image
Foto: AFP

Urugvajac se po treći puta vratio u Torino, a dočekan je kao da dolazi prvi puta

26.1.2019.
17:11
AFP
VOYO logo

Mehdi Benatia je odlučio da ide u Katar u Al Duhail, a na kraju ga je Juventus pustio pa umjesto njega doveo Martina Caceresa iz Lazija za 600 tisuća eura. "Benatia je tražio da ode, napravio je drugačiji izbor od naših namjera i klub mu je dao ono što je htio", rekao je Allegri na konferenciji za novinare, pa je dodao:

"Nije bilo smisla zadržati igrača koji nije htio biti ovdje. U svakom slučaju, Benatia je odradio dobre godine u Juventusu i ja sam tužan što odlazi, ali ne mogu ući u njegovu glavu i promijeniti odluku koju je donio. Odlučio je i to je to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja opcija

Allegri je sretan što je Caceres prihvatio po treći put doći u Juventus.

“Zajedno s klubom ocjenjivali smo i druge profile igrača koje smo mogli dovesti u Juventus i imali smo sreće što je Caceres prihvatio. Ja sam vrlo sretan. On je iskusan, pouzdan, voli Juventus tako da će biti od koristi, a uskoro se vraća i Andrea Barzagli", dodaje Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Caceres je igrač kojeg ja poznajem i po mom mišljenju on može dati mnogo za Juventus. Ne bi bilo mudro dovesti igrače četiri mjeseca prije kraja sezone, čekajući da nauče jezik, provjeriti razinu kondicije, itd. To bi trajalo predugo. Martin je došao spreman", zaključio je trener Stare dame.

Navijači Juventusa i dalje se nadaju povratku Paula Pogbe iz Manchester Uniteda. "Imate izvanrednu maštu! Mislim da će biti vrlo teško vidjeti Pogbu ponovno u Juventusu", poručio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo