ALLEGRI JE IMAO PAKLENI PLAN ZA PRODUŽETKE KOJE JE POKVARIO SUDAC: / 'Znao sam da će incident iz prve utakmice biti ključan'

Image
Foto: AFP

"Ovakvi incidenti dokazuju da je videotehnologija potrebna u Ligi prvaka.

11.4.2018.
23:54
AFP
VOYO logo

KONTROVERZNA ODLUKA KOJA JE GURNULA MADRID U POLUFINALE LP-A: Sami prosudite je li sudac poklonio prolaz Realu

Image
KONTROVERZNA ODLUKA KOJA JE GURNULA MADRID U POLUFINALE LP-A: /

Sami prosudite je li sudac poklonio prolaz Realu

Image
KONTROVERZNA ODLUKA KOJA JE GURNULA MADRID U POLUFINALE LP-A: /

Sami prosudite je li sudac poklonio prolaz Realu

Trener Juventusa Massimiliano Allegri bio je vidno razočaran nakon pobjede njegove momčadi u Madridu protiv Reala od 3-1. Taj jedan gol kojeg je zabio Ronaldo u 97. minuti utakmice došao je iz vrlo sumnjivog penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne želim osuđivati'

"Ne želim osuđivati to što je sudac učinio. Žao mi je momaka koji su se dobro borili u Torinu i nisu zabili, ali sada jesu. Ovaj penal večeras točno je ono što se dogodilo u prvoj utakmicu Cuadradu i što nije suđeno. Još tada sam rekao da će taj incident odlučiti ukupnog pobjednika", rekao je Allegri, a prenosi Football Italia.

Trener Juventusa tako se prisjeća prekršaja u sudačkoj nadoknadi prve utakmice u Torinu kada je Cuadrado srušen u kaznenom prostoru Reala, ali sudac je ostao nijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's Spanish midfielder Lucas Vazquez (2R) vies with Juventus' Italian defender Medhi Benatia (L) in front of Juventus' Italian goalkeeper Gianluigi Buffon during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Real Madrid CF and Juventus FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2018. / AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE

"Zaslužili smo produžetke. Imao sam dvije zamjene koje su mogle donijeti dodatnu energiju protiv umornog Reala. Mogao sam i mijenjati igrače nakon 60 minute te krenuti po sve ili pričekati produžetke i da se situacija sredi", rekao je Allegri pa dodao:

'Collina je protiv Talijana'

"Sada se moramo fokusirati na osvajanje Scudetta. Moramo biti jači od ovih stvari i ne dopsutiti da nas zaokupljaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lako je to reći, ali teško je uopće zamisliti kako se igrači Juventusa osjećaju nakon ovakvog ispadanja iz Lige prvaka.

Andrea Agnelli, predsjednik Juventusa, bijesan je pak na Pierluigija Collinu koji je glavni Uefin čovjek za suđenje i koji delegira suce za utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvi incidenti dokazuju da je videotehnologija potrebna u Ligi prvaka. Ne radi se o bodu ili dva već o prolasku u daljnju fazu natjecanja koje donosi prestiž i novac. Iz nekog razloga, Collina stalno dodjeljuje suce koji su protiv talijanskih klubova", rekao je Agnelli aludirajući i na ispadanje Milana te nedosuđene penale za Romu protiv Barcelone. Naravno, uz ovu situaciju večeras.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo