'Ako ovo propustimo, onda smo debili!'

'Prvenstvo nije gotovo. Sjetite se lani, isto je bilo sve gotovo, pa u zadnja tri-četiri kola nismo nikoga mogli pobijediti.

4.4.2011.
16:44
VOYO logo

Milan Badelj ove sezone možda ne igra kao prošle, ali njegova je karijera već sada više nego obećavajuća. Popularni Miki je u 22- godini kapetan najjačeg hrvatskog kluba, smiješi mu se i treći naslov prvaka Hrvatske, a postao je i član reprezentacije.

U Gruziji nije igrao, a možda bi bilo bolje da je, s obzirom na igru i rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno, puno mi je teže bilo nakon PAOK-a nego nakon Gruzije. Razlog je jednostavan, ono s PAOK-om bila je posebna utakmica, odlučujuća, a ova nije, još uvijek Hrvatska sama kroji svoju sudbinu. Je li mi žao što nisam igrao? Jasno da je, tko ne bi volio igrati za reprezentaciju, protiv Gruzije i Francuske. Točno je i da sam kod Bilića trenutno u drugom planu, nadam se da ću jednom biti u prvom", izjavio je Badelj za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda Dinamo nakon subotnje 1:0 pobjede protiv Zagreba i remija Hajduka ima 10 bodova prednosti, smetaju mu priče o već osiguranom naslovu.

"Nije gotovo, ne volim tako pričati dok doista nije i matematički sve riješeno. Sjetite se lani, isto je bilo sve gotovo, pa u zadnja tri-četiri kola nismo nikoga mogli pobijediti. Ali da, stvarno bismo bili debili da to propustimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijaču Dinama je taj naslov i tako sve manje važan. On sanja Europu, u koje se ne može bez pojačanja. Nažalost, u Maksimiru već dugo vlada tendencija prodaje, a ta je 'bolest' vidljiva i na igračima.

"Nisam se zasitio, ali... Iskreno, želim se okušati u nekoj drugoj sredini, u jačoj ligi. Volim Dinamo, sve bih dao za njega, ali dođe li na ljeto prava ponuda, ukaže li se dobra prilika za odlazak, neću se puno buniti. Osvojio sam, evo, tri naslova, Kupove, igrao u Europi. Znate kako je, ako igraš stalno na istoj razini, u HNL-u, ne možeš napredovati, razvijati se, samo ti treninzi ne mogu dati ono što ti daju jake utakmice. HNL mi je puno dao, kao i Dinamo, nema spora, nisam nezahvalan. Ali...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104020306006 arti-201104020049006 arti-201103310213006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo