ADEMI EMOTIVNOM PORUKOM DAO PODRŠKU SUIGRAČIMA: / 'To ne bi bilo fer i korektno, i bez mene mogu riješiti Benficu'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Veznjak je uvjeren kako će biti s njima na travnjaku u četvrtfinalu

1.3.2019.
11:54
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Kapetan ArijanAdemi unazad nekoliko mjeseci osjeća povremeno bolove u području trbušnog zida zbog čega mu je klupska zdravstvena služba savjetovala da problem riješi rutinskom operacijom. Međutim, kako je objavio klub, on nije želio u najbitnijem trenutku za momčad otići na operaciju nego je igrao pod injekcijama i kao kapetan nosio ovu ekipu do povijesnih pobjeda.

"Budući da su bolovi postali sve učestaliji, zbog kojih ne može pružiti svoj maksimum na travnjaku, u dogovoru s Ademijem smo odlučili riješiti problem operativnim zahvatom nakon kojeg oporavak traje oko tri tjedna", rekao je klupski liječnik Ivica Smodek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći navijač

"Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina. Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan. Vjerujem u svoje suigrače da mogu riješiti Benficu i bez mene te sam uvjeren kako ću biti s njima na travnjaku već u četvrtfinalu Europa lige. Do tada će u meni imati najvećeg navijača", emotivno je pak poručio kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica igra se u četvrtak 7. ožujka na Maksimiru, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo