A GDJE JE RAKITIĆ? /

Između ove desetorice će biti izabran igrač sezone

Image
Foto: AFP

Europska nogometna federacija (UEFA) objavila je imena desetorice nogometaša koji su ostali u utrci za naslov najboljeg igrača prošle sezone.

15.7.2015.
18:46
AFP
VOYO logo

Unatoč tome, među njima nema našeg Ivana Rakitića koji je bio odličan u svojoj premijernoj sezoni u dresu katalonskog kluba, a u berlinskom je finalu Lige prvaka postigao i vodeći pogodak za Barcelonu koja je u konačnici slavila s 3:1. Rakitić je zauzeo tek 21. mjesto u izboru, a ispred njega su se, pomalo neočekivano, našli i igrači za koje bi to teško bilo očekivati, poput Garetha Balea, Andre-Pierrea Gignaca ili Roberta Lewandowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Barcelonu će u drugom krugu izbora predstavljati prvi favorit za nagradu Lionel Messi, te Neymar i Luis Suarez. Iz Juventusa su na listi Gianluigi Buffon, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Carlos Tevez i Arturo Vidal, a u užem smo izboru i lanjski laureat Cristiano Ronaldo (Real Madrid), te Eden Hazard (Chelsea).

Glasali su predstavnici medija iz 54 države članice UEFA-e, a imena trojice finalista bit će objavljena 12. kolovoza. Pobjedniku će nagrada biti uručena 28. kolovoza u Monaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo