amerikanci nam se klanjaju / Nitko kao Vatreni: Hrvatska je po svim parametrima nogometne igre najbolja reprezentacija SP-a!

Image
Foto: AP Images

Ugledni američki portal izračunao je kako je upravo Hrvatska po svim najvažnijim parametrima nogometne igre - najbolja reprezentacija ovog prvenstva

26.6.2018.
10:16
AP Images
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u prva je dva kola Svjetskog prvenstva u Rusiji pokazal izvanrednu formu, možda i ponajbolju od svih reprezentacij koje sudjeluju na turniru. 

Da ta tvrdnja nije toliko subjektivna, dokaz je i tekst uglednog američkog sportskog portala Bleacher Report. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto u skupini već je osigurano, Hrvatska je u dvije utakmice protiv Nigerije i Argentine zabila ukupno pet pogodaka, a nije primila ni jedan, a spomenuti portal izračunao je kako je upravo Hrvatska po svim najvažnijim parametrima nogometne igre - najbolja reprezentacija ovog prvenstva. 

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Island: mala zemlja velikih nogometnih heroja pod palicom - bivšeg stomatologa

>>Ladić: 'Protiv Islanda se nećemo zabavljati, ovo je SP, ne smijemo pokvariti odličnu atmosferu koju imamo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Iranci umalo šokirali europske prvake: Portugal i Španjolska remijima ipak izborili prolaz

Nakon jučerašnjeg kiksa Španjolaca u utakmici sa Marokom, i službeno najbolja momčad Mundijala prema Bleacherovom “power rankingu” – koji u obzir uzima formu, postignute pogotke i trenutne izglede za osvajanje turnira. Iza Hrvatske je Meksiko, koji je također pobijedio u obje svoje dosadašnje utakmice, treća je spomenuta Španjolska, koja je osigurala prvo mjesto u skupini B, dok su od četvrtog do šestog mjesta poredane – Belgija, Engleska i Francuska, koje još nisu odigrale svoje treće utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, slična je situacija bila i prije dvije godine na Euru u Francuskoj. Hrvatska je nakon prvog kruga proglašena najboljom reprezentacijom turnira, a Ante Čačić najboljim trenerom. 

Nažalost, Vatreni su pali već na prvoj prepreci u nokaut fazi, protiv kasnijeg prvaka Portugala. Nadajmo se da će ovog puta epilog biti nešto sretniji po nas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo