euforija raste /

Navijači Kalinjingrad pretvorili u CRO-linjingrad: Iz petnih žila pjevali Thompsonove pjesme

Naši navijači iz svih dijelova zemlje nedvojbeno predviđaju pobjedu hrvatskih reprezentativaca

16.6.2018.
18:45
VOYO logo
Image

Hrvatski navijači razvili 96-metarsku zastavu u Kalinjingradu

Image

Hrvatski navijači razvili 96-metarsku zastavu u Kalinjingradu

Od sinoć je ruski Kalinjigrad u znaku Hrvatske, u znaku crvenobijelih kvadratića na hrvatskim navijačima koji tijekom dana ne prestaju s pjesmom, navijanjem i druženjem na središnjem gradskom trgu. To je samo zagrijavanje pred utakmicu kojom Vatreni večeras otvaraju svoj nastup na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije. Vijorila se Kalinjigradom i gigantska hrvatska zastava koja je prekrila trg, a uz Ruse divili su joj se i navijači Nigerije.

Želja je svih i da se večeras dive hrvatskim igračima na terenu jer mnogima - poput Luke Modrića, Marija Mandžukića i Ivana Rakitića - ovo je vjerojatno zadnja šansa ove velike generacije. Hrvatska protiv Nigerije izlazi u nikad ofenzivnijoj formaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelog dana Hrvati stižu u Kalinjingrad. A najkreativniji su bili Zagrepčani koji su u 15 dana biciklom prešli 1500 kilometara od Zagreba do Kalinjingrada i tako postali atrakcija i u stranim medijima. "Mnogi nas nazivaju luđacima, ali mi smo samo obični dečki koji su odabrali biciklizam kao svoj hobi", kažu. 

Glasovi i dlanovi se zagrijavaju, euforija raste iz minute u minutu, a reprezentacija će imati snažnu podršku, uostalom, kao i uvijek do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj su događaj dobro iskoristili i ugostitelji koji u centru Zagreba nude razne gastro ponude, no u 21:00 sve to pada u drugi plan kada će na teren istrčati naši reprezentativci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo