lijepa gesta partizana /

Napad u Splitu ujedinio srpske rivale! 'Podrška prijateljstvima bez obzira na boju dresa'

Iz Partizana su putem društvenih mreža nakon incidenta u Splitu poslali poruku podrške svojim rivalima

10.2.2019.
16:35
VOYO logo

Jučerašnji napad na vaterpoliste Crvene zvezde nasred splitske Rive izazvao je nenadani efekt između dva beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana

Naime, nakon što su čuli za vijest, iz Partizana su putem društvenih mreža poslali poruku podrške svojim rivalima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo vaterpolistima Zvezde da se što prije oporave i zaborave na brutalne napade u Splitu. Bezuvjetna podrška sportu, bezuvjetna podrška prijateljstvima bez obzira na vjeru, boju kože ili boju dresa. Bezuvjetna podrška svim dobronamjernim, razumnim i racionalnim ljudima koji u ovakvim slučajevima ipak ne staju na stranu 'svojih', već prate ono ljudsko u sebi i spremni su se izdignuti iznad nacionalizama ili bilo kakvih drugih poriva koji potiču iz usijanih glava", stoji u statusu Vaterpolo kluba Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska policija jutros je privela trojicu muškaraca koje povezuje s napadom na vaterpoliste, a za dvojicom napadača se još uvijek traga. Vaterpolisti Crvene zvezde su u subotu navečer trebali igrati utakmicu regionalne lige protiv splitskog Mornara, ali su je nakon incidenta otkazali.

Među muškarcima koje je policija privela u službene prostorije zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi je navodno i sin poznatog nogometnog trenera iz Splita, koji radi kao konobar u jednom kafiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo