u srijedu se priključuje modrima / Najveći transfer u povijesti HNL-a: Dinamo dovodi mladu nadu Splita za pet milijuna eura

Image
Foto: gnkdinamo.hr

U poslijepodnevnim satima zaključen je najskuplji transfer u povijesti Modrih i HNL-a. Klub s Maksimira će Splićanima platiti između 4 i 5 milijuna eura

30.6.2015.
19:38
gnkdinamo.hr
VOYO logo

Dinamo je doveo jednu od najpotentnijih mladih nada u Hrvatskoj, Marka Roga iz Splita, s ugovorom na pet godina.

Tako je u poslijepodnevnim satima zaključen najskuplji transfer u povijesti Modrih i HNL-a. Naime, klub s Maksimira će Splićanina platiti između 4 i 5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Može donijeti puno toga dobroga našoj momčadi, a ja mu želim puno sreće i zdravlja te prije svega dobrodošlicu u naš klub", rekao je strateg Modrih, Zoran Mamić.

Rog će se već u srijedu priključiti novim suigračima na pripremama u Sloveniji, a još je do prije godinu dana bio praktički anoniman te nastupao u NK Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo ljeto došao je u RNK Split te u 29 nastupa zabio 7 golova. Protekle sezone je upisao i prvi nastup za hrvatsku reprezentaciju.

"Stvarno ne znam kako bih opisao koliko sam sada sretan jer sam postao igrač Dinama. Prije svega bih se želio puno zahvaliti svom bivšem klubu i apsolutno svim ljudima u RNK Split. Proveo sam tamo krasnih godinu dana, hvala im na svemu što su napravili za mene, a isto tako i veliko hvala što su mi omogućili da ostvarim svoj san i potpišem za Dinamo", priznao je Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo; u Hrvatskoj i šire. Ovo mi je velika pohvala", dodao je oduševljeni pridošlica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo