'Svi su spremni' / Najveći borilački spektakl KSW je počeo: 'Gledat ćemo fantastične borbe, svi su borci nabrijani'

Zanimljivi borci posebnih nadimaka i osobnosti. U večerašnjem programu je na rasporedu ukupno 10 borbi

9.11.2019.
19:40
VOYO logo

Borilački spektakl KSW večeras nam dolazi u zagrebačku Arenu. Uživo ga možete pratiti od 19.40 na RTL-Playu te na RTL-u 2 od 21.50. 

Zanimljivi borci posebnih nadimaka i osobnosti. U programu je na rasporedu ukupno 10 borbi, a u svakoj od njih nastupit će jedna od zvijezda iz regije, među kojima i hrvatski borci Filip Pejić, Ante Delija, Ivan Erslan i Antun Račić, koji će se protiv Damiana Stasiaka boriti za titulu prvaka u bantam kategoriji.Tri su runde po pet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Rakas je imao bizarnu ozljedu uoči meča - poskliznuo se dok je šetao psa i ozlijedio nogu. Zamijenit će ga Križevčanin Ivica Trušček. Prije toga drugog protivnika dobio je i Ante Delija jer je Denis Stojnić u zadnji tren odustao od borbe. 

A kakva je atmosfera prije samih borbi najvećeg MMA spektakla u Europi provjerio je reporter RTL-a Boris Jovičić koji je pričao sa stručnim sukomentatorom Matijom Blažičevićem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao da očekuje najbolje nastupe od svojih timskih kolega te misli da će za obožavatelje i publiku biti najzanimljvija borba biti između Vase Bakočevića i Borysa Mańkowskog.

"Mislim da nas očekuje jedna fantastična večer, svi borci su fantastično pripremljeni, svi su nabrijani", rekao je Blažičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako su svi hrvatski borci spremni te da nema puno povreda, a priznao je kako je bilo zanimljivo i na službenom vaganju. 

Također, napomenuo je kako misli da je KSW uz UFC i još par svjetskih organizacija među TOP 5 borilačkih organizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo