ZVONIMIR BOBAN ZA SKY ITALIJU / "Nadam se da će se Manchester United slomiti pod pritiskom Intera"

Image

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije daje prednost Arsenalu nad Romom, a smatra da će u dvoboju Juvea i Chelsea presuditi obrana.

24.2.2009.
12:06
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član Milana, a danas stručni sukomentator Sky Italije, Zvonimir Boban, komentirao je za Radio Incontro šanse talijanskih klubova protiv engleskih u osmini finala Lige prvaka.

U utorak su na tapeti dva talijansko-engleska okršaja u kojima Inter dočekuje Manchester United, a Arsenal Romu, dok je u srijedu Chelsea domaćin Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Roma i Arsenal ulaze u dvoboj jako iscrpljeni, ali "topnici" imaju puno mladih igrača u momčadi koji mogu izdržati visok tempo tijekom cijele utakmice. Roma je za vikend ostvarila važnu 1-0 pobjedu protiv Siene, ali to joj protiv Arsenala neće biti dovoljno".

Nada se da će se Manchester United slomiti pod pritiskom Intera na San Siru, kao što je to bio slučaj kada su igrali s Milanom prije dvije sezone. Tada je Milan uvjerljivo slavio s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad Josea Mourinha mora žustro otvoriti utakmicu, ali bojim se da bi mogli požaliti što od prve minute u sastavu neće imati jednog brzanca, kao što to United ima u Rooneyju, Ronaldu i Tevezu".

U dvoboju Chelseaja i Juventusa presudit će prema Bobanu obrambena taktika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juveovi igrači morat će biti jako usredotočeni jer Chelsea ima snažan karakter, a što je jako bitno u ovakvom natjecanju. Mislim da je trener Juventusa Ranieri napokon posložio obranu na način na koji želi i da je shvatio da je bolje da ona stoji dublje. Ali na ovaj način ujedno se i predaje inicijativa protivniku", zaključuje Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo