Play ponuda

DIRALE SU GDJE NISU SMJELE / Atraktivne tenisačice ulovili u poprilično nezgodnoj situaciji: 'Čisto da razjasnimo, imamo dečke'

Foto: Instagram

Atraktivne tenisačice ulovljene su u nezgodnoj situaciji

9.3.2023.
15:29
Instagram
Play ponuda

Dvije popularne tenisačice privukle su puno pažnje nakon jednog poteza na teniskim terenima. Paula Badosa i Arina Sabaljenko sjajne su tenisačice, ali i atraktivne ljepotice koje pažnju plijene igrama na teniskim terenima, ali i svojim izgledom.

Tijekom priprema za Indian Wells, dvije tenisačice koje su velike prijateljice, uslikane su u nezgodnoj situaciji. Naime, fotografirali su ih kako se diraju po stražnjicama, a povodom toga se oglasila bjeloruska tenisačica.

"Čisto da sve razjasnimo, imamo dečke", objavila je uz smijeh lijepa Sabaljenka.

Badosa je pak podijelila objavu Twitter profila Jimmie48 Photography sa emojijem koji pokazuje ljubav prema Bjeloruskinji.

Play ponuda

Sjajne tenisačice i prave ljepotice

Inače, Sabaljenko je ove godine osvojila Australian Open, nakon što je u finalu svladala Elenu Rybakinu. U počecima karijere imala je velikih problema sa servisom, ali je radila na svojoj igri i ostvarila veliki rezultat i napredak.

"Kao što ona uvijek kaže, mi smo srodne duše. Mislim da smo vrlo slične osobnosti i jako joj se divim. Ona je borac i prošla je kroz puno teških trenutaka i uvijek se bori, bez obzira na sve. Svi se sjećamo kako je prošle godine u Australiji počela sa servisom i pokušavala je i pokušavala i nikada nije odustajala. Bila sam jako sretna zbog nje, ona to zaslužuje", rekla je pak Španjolka.

Play ponuda