SRNA DONIRAO 15 TONA MANDARINA HRVATSKIM BOLNICAMA: / 'U izazovnim vremena važno je biti potpora onima kojima je to najpotrebnije'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nekadašnji kapetan uvijek je spreman pomoći

1.12.2020.
16:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna još je jednom pokazao da ima veliko srce. Naime, donirao je 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

"U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije“, rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek, javlja portal Rogotin.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna je, inače, prije šest godina donirao 20 tona mandarina djeci u Donjecku, koji je tada bio teško pogođen ratom. Kao dječak sam proživio rat. Tada sam ja trebao pomoć. Kako su mi u Donjecku dali mnogo, uistinu mnogo, to je u ovih 11 godina postao moj grad, ovo je bilo iz srca. Nisam ovo napravio kako bi netko rekao: 'Bravo, Darijo!'. Bilo je ovo iz srca, za sve u Donjecku", izjavio je tada srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo