IMA SE, MOŽE SE / Zavirite u megaluksuznu superjahtu Cristiana Ronalda od 48 milijuna kuna na kojoj Georgina pokazuje sve

Image
Foto: Instagram: Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uživaju na svojoj skupocjenoj jahti

6.7.2021.
11:14
Instagram: Georgina Rodriguez
VOYO logo

Život je ocean za Cristiana Ronalda. Jedan od najboljih nogometaša današnjice i vjerojatno svih vremena ima nevjerojatnu megaluksuznu jahtu od 5,5 milijuna funti (nešto malo manje od 48 milijuna kuna) na kojoj se trenutno odmara na Madeiri nakon Eura. Legendarni Portugalac ponosni je vlasnik Azimut Grandea, superjahte o kojoj piše britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalska nogometna superzvijezda i dalje prednjači u utrci za Zlatnu kopačku, unatoč eliminaciji Portugala u šesnaestini finala od strane Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azimut Grande dug je 88 metara. Izgrađen je u brodogradilištima Versilia u Azimut-Benetta, ima pet luksuznih kabina i šest zapanjujuće uređenih kupaonica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na brodu se nalazi i moderna kuhinja, kao i dva područja za opuštanje, ogroman dnevni boravak i raskošna blagovaonica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče svojih specifikacija, sposoban je doseći 28 čvorova, zahvaljujući dva moćna motora 1.900 konjskih snaga, a izrađen je od karbonskih vlakana teških nevjerojatnih 93 tone. Ima pet luksuznih kabina. Postoji šest modernih kupaonica. Raskošna blagovaonica savršena je za romantičnu večeru. Moderna kuhinja sadrži suvremene uređaje. Na palubi je bar. Dva dnevna boravka savršena su za sunčanje. Prije je CR 7 unajmljivao jahtu Africa I od charter tvrtke prije nego što je kupio vlastitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog ljeta uspio je povesti svoju obitelj, uključujući zanosnu suprugu Georginu Rodriguez, na Azimut Grande dok su plovili duž obale Tirenske na svoje prvo putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Georgina je pokazala plovilo dijeleći seksi snimak bikinija na Instagramu smještenom na palubi. Objavila je razne fotografije obitelji, opuštanja u jednoj od spavaćih soba i posluživanja Cristiana na ručku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo, koji je prošle sezone postigao nevjerojatnih 29 golova u Serie A, osvojio je željeni naslov vodećih strijelaca u Italiji. Međutim, nagađanja o njegovoj budućnosti obiluju i on je povezan s odlaskom iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo