RONALDO OPET POD ISTRAGOM ZBOG SILOVANJA: / Portugalac nikad nije porekao seksualni odnos, a pojavio se i novi detalj priče

Image
Foto: AFP

Mayorga je izjavila kako joj je Ronaldo 2010. godine platio 300 tisuća eura nakon tog događaja da ne bi ništa pričala

21.10.2019.
16:30
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo mislio je da su sve optužbe za silovanje ostale iza njega, ali djevojka koja ga je optužila nije samo tako odustala.

Amerikanka Kathryna Mayorga pokrenula je građansku tužbu, izvještava brotanski tabloid The Sun koji također piše da je na njenoj odjeći pronađen Ronaldov DNK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MA JESU LI OVO ONI? /

Messi objavio fotku iz djetinjstva zajedno sa svojom suprugom; Ovo je totalni hit

Image
MA JESU LI OVO ONI? /

Messi objavio fotku iz djetinjstva zajedno sa svojom suprugom; Ovo je totalni hit

Ronaldo nikad nije porekao da se njihov seksualni odnos dogodio, ali Mayorga tvrdi da da ona nije htjela, vikala je i molila ga da prestane, ali portugalski nogometaš navodno se nije dao omesti.

Cristiano je već na prvom suđenju u Las Vegasu oslobođen kazne jer Mayorga, djevojka koja ga je optužila za silovanje 2009. godine, nije policiji htjela otkriti identitet svog napadača, što je omelo istagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Optužbe za seksualno zlostavljanje protiv Ronalda ne mogu biti dokazane. I zbog toga on neće biti kažnjen. Bez identiteta počinitelja i mjesta zločina nije se mogla nastaviti istraga”, stoji u priopćenju.

Odupirala se seksu

Mayorga je izjavila kako joj je Ronaldo 2010. godine platio 300 tisuća eura nakon tog događaja da ne bi ništa pričala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kathryn Mayorge je 2009. radila u jednom noćnom klubu kao hostesa. Ronaldo joj je prišao i ponudio piće te pozvao na druženje u njegov hotelski apartman. Kasnije su se ona i njezine prijateljice našle s Ronaldom i njegovom pratnjom te su svi otišli u Ronaldov apartman. Mayorga tvrdi kako je Ronaldu jasno dala do znanja kako ne želi seksualni odnos, no Ronaldo ju je odvukao u spavaću sobu i analno silovao.

Mayorga je nakon gotovo deset godina od tog događaja izašla u javnost s pričom da ju je Ronaldo silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Ronaldo je u to vrijeme taman realizirao transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid koji je iznosio nešto više od 90 milijuna eura. Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo na sveučilištu Nevada, je otkrila kako ju je inspirirao pokret #MeToo protiv seksualnog nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo je uvijek tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos”, kazao je njegov odvjetnik Peter S. Christiansen.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo