BASNOSLOVNE CIFRE / Problemi za Piquea i Shakiru se nastavljaju: Moraju se dogovoriti oko podjele nevjerojatnog bogatstva

Image
Foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih parova na svijetu nedavno je prekinuo svoju vezu

6.6.2022.
13:27
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Gerard Pique i pjevačica Shakira jedan su od najpoznatijih parova na svijetu. Dvojac se upoznao na Svjetskom prvenstvu 2010. godine te su ubrzo prohodali. Par ima i dvoje djece, devetogodišnjeg Milana i dvije godine mlađeg Sashu.

Image
PRLJAVO RUBLJE /

Procurile nove neugodne informacije. Pique je igrao prljavo cijelo vrijeme: 'Želio me, pitao je za veličinu moje pozadine'

Image
PRLJAVO RUBLJE /

Procurile nove neugodne informacije. Pique je igrao prljavo cijelo vrijeme: 'Želio me, pitao je za veličinu moje pozadine'

No, iako su uvijek bili skladni par, posljednjih se dana sve više priča o problemima u ljubavnom gnijezdu nogometaša Barcelone i jedne od najpopularnijih pjevačica na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji navodno su i otkrili razlog, a smatraju da je došlo do "pucanja" jer je Shakira ulovila Piquea u nevjeri. I sama pjevačica je potvrdila da su se rastali, a El Periodico tvrdi kako je kolumbijska pjevačica ulovila nogometaša u krevetu s drugom ženom, a očito mu preko toga ne može i ne želi prijeći.

Sad slijede problemi

Nedavno se oglasila i Suzy Cortez koja je popularnost stekla na provokativnim fotografijama gdje pokazuje svoje obline. Ona je otkrila Piqueove prljave igrice i prije cijele situacije sa Shakirom. On se navodno javljao popularnoj MissBumBum te ju je ispitivao da se nađu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A španjolska Marca piše o jednoj od važnijih odluka jednog od najpoznatijih parova na svijetu. Ugledni list piše kako je najveći problem skrbništvo nad djecom, dok El Economist ističe kako je drugi problem njihovo bogatstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nikada nisu bili u braku, Pique i Shakira zaradili su impresivno bogatstvo u 12 godina veze. El Economist piše kako će par nakon rastave morati podijeliti nevjerojatno bogatstvo - 700 milijuna eura. Odvjetnici su već počeli raditi na dokumentaciji i načinu raspodjele. Par se mora dogovoriti i oko raspodjele brojnih nekretnina koje posjeduju. Naime, par ima posjede u Barceloni, Barranquilli, Dominikanskoj Republici, Miamiju, New Yorku, Punta del Esteu, Bahamima i Capriju.

Image
Foto: Profimedia

"Bila sam tiha jer sam sve pokušavala procesuirati. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam javna osoba te naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško. Pokušavam zaštititi djecu", započela je svoju ispovijest Shakira koja se osim s preljubom bivšeg partnera suočila i s optužbama španjolske vlade da je utajila porez.

Shakira je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu te se nagađa da je sama zaradila oko 280 milijuna eura. Pique pak ima plaću od 4,7 milijuna eura godišnje, ali je aktivan i izvan nogometa. Vlasnik je tvrtke Kosmos Holding i FC Andorre te je jedan od organizatora Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo