TRAGEDIJA U VELIKOJ GORICI / Prijatelji i poznanici opraštaju se od stradalog nogometaša Petra Bartolića: 'Bio je uvijek spreman na šalu'

Image

Sućut obitelji uputio je i Hrvatski nogometni savez

7.2.2022.
10:47
VOYO logo

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23.50 sati u Velikoj Gorici u Ulici Slavka Kolara, poginuo je 22-godišnji vozač, izvijestila je u subotu zagrebačka policija. Kako se ispostavilo, riječ je o nogometašu Mraclina Petru Bartoliću. Klub se povodom ove tragedija oglasio na Facebooku, a stigle su i brojne poruke sućuti obitelji. Između ostalih oglasio se i predsjednik NK Gorice Nenad Črnko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero... Izvan terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmijeh... ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica... igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila... Obitelji i prijateljima želimo puno snage! Pero, počivao u miru.... Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve..."

Oglasio se i HNS

Hrvatski nogometni savez također je izrazio sućut obitelji stradalog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut obitelji Petra Bartolića, mladog prvotimca NK Mraclin, koji je poginuo u prometnoj nesreći u Velikoj Gorici. Počivao u miru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetdvogodišnji mladić upravljao je osobnim vozilom Ford zagrebačkih registracija istočnim kolničkim trakom Ulice Slavka Kolara u smjeru sjevera.

Dolaskom do raskrižja s Gajevom ulicom u desnom zavoju nije prilagodio vožnju uvjetima na kolniku, vozilo se zanijelo i naletjelo na nosač semafora te sletjelo na meki teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu nesreće vozač je smrtno stradao, a 21-godišnji putnik iz vozila teško je ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo