NOVINAR POPLJUVAO SERENU I NOVAKA: / 'Oni nemaju pojma, Serena izgleda kao stara teta'

Image
Foto: AFP
15.7.2015.
9:13
AFP
VOYO logo

Tako su Nole i Serena oživjeli davno zaboravljenu tradiciju, koja je posljednji puta bila službeni dio gala večeri pobjednika Wimbledona davne 1977. godine. Nakon toga, pobjednički ples se izgubio i nikad se službeno nije vratio.

Sve dok Đoković čelnicima All England Cluba nije savjetovao da je ponovno ožive. Njihov ples obišao je svijet i inspirirao britanskog novinara Guardiana Stuarta Heritagea da se u svom tekstu pod naslovom "Greška u koracima" dotakne plesa na ružan način. Pa je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ples Serene Williams i Novaka Đokovića bi se trebalo prikazivati u školama ili na kraju epizode neke sapunice. U vremenima ekstremnih globalnih sukoba, video bi se trebao projicirati ravno na površinu Mjeseca. Pitate se zašto? Ne, ne zato što ples pokazuje da čak i ta super bića mogu biti opušteni i obični ljudi. Nego zato što Serena i Novak nemaju pojma plesati", piše Heritage, te nastavlja sa "pljuvanjem":

Nole poput Johna Travolte

"Oni čak nisu niti u istoj galaksiji s plesom. Ono što oni rade jedva da može biti u istoj galaksiji s plesanjem...To nije plesanje. Ne zapravo. Serena je izgledala kao da ima mrtve ruke i ide korak naprijed i nazad, kao kakva stara teta. Novak, pak, izvodi nešto što bi se moglo opisati kao satirična interpretacija umjetničkog nastupa inspiriranog Johnom Travoltom na vrhuncu slave. Ali to mu je previše sramotno pa pada na koljena. I onda je odlučio okončati ovu agoniju nakon što je ustao i prekinuo najdužih šest sekundi u svačijem životu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Guardiana tekst završava na slijedeći način:

"Zaboravite tenis, ovaj ples je bio prava pobjeda ovoga vikenda. On je dokaz da nitko nije dobar u svemu, da smo svi Clark Kent. iznutra. Da, to je i dokaz da je Murray namjerno eskivirao finale kako bi ovo izbjegao. Serena, Novače, dobrodošli u ljudsku rasu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo