NAPOLITANCI DOBILI SLOM ŽIVACA: / Kći Massimiliana Allegrija ispunila obećanje i razljutila navijače Napolija

Image
Foto: Instagram: Valentina Allegri

Juventus je ovoga tjedna i matematički osigurao peti uzastopni naslov prvaka Serie A, nakon što je Roma slavila protiv drugoplasirane momčadi prvenstva Napolija 1-0 pogotkom Nainggolana u 89.

28.4.2016.
17:27
Instagram: Valentina Allegri
VOYO logo

Tako je talijanski stručnjak Massimiliano Allegri napravio nemoguće, nakon katastrofalnog ulaska u sezonu. Juventus je nakon deset utakmica imao 11 bodova zaostatka za vodećom momčadi prvenstva, Fiorentinom. Bilo je to 28. listopada. Razlog lošem startu pripisalo se odlasku važnih igrača iz kluba poput Andrea Pirla, Artura Vidala i Carlosa Teveza te slabom učinku novog napadačkog dvojca Paula Dybale i Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve napravio dar - mar u Italiji

Međutim, onda je krenula rapsodija Stare dame. U sljedećih 35 susreta, Juve je napravio pravi dar - mar u Serie A. Vezao je 14 uzastopnih pobjeda. Slavio je protiv glavnih konkurenata za vrh ljestvice Fiorentine i Napolija, a do kraja je uspio zadržati visoku razinu forme i osvojiti svoj novi naslov Serie A, ukupno svoj 32 scudetto u povijesti.

Valentina snimila video

Nakon tako lošeg ulaska u sezonu, vjerojatno nitko nije vjerovao da Juventus može na kraju postati prvak Serie A. Među takvima je vjerojatno bila i kći Massimiliana Allegrija, koja je obećala da će otpjevati Juventusovu himnu"Storia di un grande amore" , ako najpopularniji talijanski klub obrani naslov. Obećano, ispunjeno! Juventus je obranio naslov, a Valentina je snimila video koji je stavila i na društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražili ste to od mene i obećala sam. Rekla sam da ću pjevati ako osvoje naslov. Sad idem malo raditi budalu od sebe", napisala je Valentina i objavila video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo