MOŽE LI GLUPLJE OD OVOGA? / Da se za bedastoće u nogometu dijele nagrade, ovo bi bio hit cijele ceremonije

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Htjeli su biti Mario Balotelli, a ispali su smiješni

4.4.2019.
11:14
Screenshot
VOYO logo

Utakmica dviju marokanskih momčadi u tamošnjem prvenstvu teško da bi uzbudila cjelokupnu sportsku javnost i teško da bi o njoj izvještavali svjetski mediji da se nije dogodilo nešto što obilazi svijet uslijed čega se svi pitaju – kako je to moguće!?

Ukratko, kandidat za glupost godine proslava je pogotka igrača domaće momčadi. Youssoufia iz Berrechida stigla je do prednosti u 30. minuti utakmice u kojoj je s druge strane centra stajala momčad Mouloudia iz Oujde, a radost su igrači domaćina željeli sa svima podijeliti na način na koji je to ne tako davno napravio Mario Balotelli - fotografijom i njenom objavom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završilo 1-1

Mohammed El Fakih bio je strijelac gola koji je izvan travnjaka okupio suigrače koji su se smješkali u smjeru mobitela. Pritom nisu pratili što se zbiva na samom terenu pa nisu niti vidjelil da je suparnička momčad postavila loptu na centar.

Kad su se pojedinci iz redova momčadi koja je stigla u prednost počeli vraćati na travnjak utakmica je ponovno krenula i Mouloudia se našla u šansi za gol koja je zaustavljena prekršajem za najstrožu kaznu. Jedanaesterac je realiziran i utakmica je završila 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo